Vodiči pozor: Na sídlisku Vlčince sa nachádzajú viaceré neoznačené výkopy v ceste


Foto: Vodiči pozor: Na sídlisku Vlčince sa nachádzajú viaceré neoznačené výkopy v ceste
Galéria: 2 fotky

Za posledné dni nás upozornilo viacero čitateľov, že na niektorých uliciach na sídlisku Vlčince, sa nachádzajú nebezpečné neoznačené výkopy. Zárezy v ceste boli vytvorené za účelom uloženia elektrického kábla, ktorý bude napájať nové verejné osvetlenie. Aktuálne totiž prebieha rekonštrukcia osvetlenia na celom sídlisku a tiež budovanie nových úsekov, ktoré doteraz neboli osvetlené.

V rámci prác sa vykonávajú aj výkopy cez cesty, ktoré si vyžadujú narušenie asfaltového povrchu vozovky. Jamy v ceste síce priebežne zasypávajú pracovníci, no pri veľkom počte áut, ktoré jazdia cez sídlisko, sa veľmi rýchlo prehlbujú a zásyp sa vyjazdí. Niektorí vodiči si na ostrých hranách poškodili pneumatiku či nápravu na vozidle. Problémom je, že žiadny z výkopov nie je označený dopravnou značkou. V opačnom prípade by šoféri vedeli spomaliť a vyhli by sa poškodeniu auta.

„Som naozaj prekvapený, že nikto z kompetentných s tým nič nerobí. Už je to takto približne týždeň a ani jediná značka. Človek vráža peniaze do servisu auta a niekto si dovolí nechať takéto jamy s ostrými hranami bez označenia,“ hovorí jeden z vodičov, ktorý v rýchlosti nabehol na výkop.

Neoznačené výkopy sa nachádzajú na ulici Matice Slovenskej a údajne aj na ulici Obežná - pri OSBD. V rámci prác sa však môžu objaviť aj v iných častiach sídliska, preto buďte opatrní a informujte aj svojich známych, ktorí jazdia cez sídlisko.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu