Cez víkend sa darilo aj kobylkám z FBC Grasshoppers, v 6. a 7. kole si pripísali dve víťazstvá


Foto: Cez víkend sa darilo aj kobylkám z FBC Grasshoppers, v 6. a 7. kole si pripísali dve víťazstvá

Cez víkend pokračovala prvá liga mužov zápasmi 6. a 7. kola. V sobotu kobylky na domácej palubovke privítali Zvolen a v nedeľu cestovali do Detvy.

6. kolo
FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina – ŠK 1. FBC Zvolen 10:3 (3:1, 2:1, 5:1)

Góly Grasshoppers: Galovič 3, Veneny 2, Hrín M. 2, Vojtek, Hruška, Kvasnica
Vylúčenia: 0:4
Diváci: 100
Rozhodovali: Glonek, Kučera

Kobylky začali aktívne. Súpera tlačili, no gól sa im podarilo streliť až v 4. minúte zásluhou Hrušku. Do konca tretiny sa obraz hry nemenil. Chalani naďalej tlačili súpera a pridali ďalšie dva góly, o ktoré sa postarali Kvasnica a Veneny.

V druhej tretine si kobylky znovu vytvorili veľký tlak. Z množstva šancí však do gólu pretavili dve. V tretej tretine chalani zlepšili efektivitu a pridali ďalších päť gólov a nepripustili žiadnu drámu. Zápas sa tak skončil výsledkom 10:3.

DTF TEAM Detva – FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina 4:5 (1:1, 1:1, 2:3)
Góly Grasshoppers: Sedlák, Kyselica, Veneny, Galovič, Hruška
Vylúčenia: 5:2
Diváci: 34
Rozhodovali: Ihradský, Babík

Pod Poľanou sa od úvodu hral veľmi zaujímavý zápas. Domáci sa ujali vedenia v 9. minúte po nedôraze pred bránou kobyliek. Do konca tretiny ešte presnou strelou vyrovnal Sedlák na 1:1. V druhej tretine sa po teči Kyselicu dostali kobylky do vedenia 1:2. Šancí bolo na oboch stranách veľa.

Domácim sa podarilo do konca druhej tretiny vyrovnať na 2:2. Tretia tretina mala veľmi zaujímavý priebeh. Kobylky boli vo vedení 2:3 aj 3:4, no domácim sa podarilo v oboch prípadoch vyrovnať. O konečnom výsledku 4:5 rozhodol dve minúty pred koncom Hruška.

Zostava Grasshoppers: Kováčik – Štefanko, Kvasnica, Mirt, Borik, Sedlák, Baránek – Hrín M., Veneny, Galovič, Málus, Kubička, Hruška, Vojtek, Mičiak, Kyselica
Tréner: Galovič
Vedúci: Hrín A.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu