Kanaďan Scott Pitt v drese MsHK Žilina končí, vedenie nebolo spokojné s jeho výkonmi


Foto: Kanaďan Scott Pitt v drese MsHK Žilina končí, vedenie nebolo spokojné s jeho výkonmi Foto: mshkzilina.sk

Žilinský hokejový klub dnes oznámil, že s 29-ročným Kanaďanom Scottom Pittom predčasne ukončil spoluprácu. Najlepší strelec v najvyššej britskej hokejovej súťaži EIHL z minulej sezóny nenaplnil očakávania vedenia klubu. „Neboli sme spokojní s jeho výkonmi a slabou produktivitou. Od hráča sme čakali ďaleko viac. Samozrejme, prajeme Scottovi veľa šťastia v ďalšej hokejovej kariére,“ spresnil pre klubový web športový MsHK Žilina Imre Valášek.

V kádri Vlkov tak zostávajú už len dvaja legionári zo zámoria - Ryan Martindale a Félix-Antoine Poulin. Na výkonnosť celej trojice boli od začiatku kladené najvyššie nároky, keďže patria k najlepšie zarábajúcim členom kádra MsHK Žilina. Klub zároveň potvrdil, že rokuje s ďalším útočníkom, ktorého meno zatiaľ nie je zverejnené.

„S obrancom Patrikom Lužom sme napokon nepodpísali kontrakt, no hľadáme pri značnej maródke jedného kvalitného obrancu a útočníka. S mužstvom už trénuje jeden útočník s výborným menom zo slovenských klzísk a verím, že do zápasu v Liptovskom Mikuláši s ním skompletizujeme zmluvu,” dodal Valášek.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu