MŠK Žilina a MsHK Žilina pripravili Športovú nedeľu, na oba zápasy sa dostanete spolu za 6 eur


Foto: MŠK Žilina a MsHK Žilina pripravili Športovú nedeľu, na oba zápasy sa dostanete spolu za 6 eur

Futbalový klub MŠK Žilina a hokejový klub MsHK Žilina sa zhodne v nedeľu predstavia v domácich dueloch, kedy Šošoni privítajú ŠK Slovan Bratislavu a Vlci HC Nové Zámky. Kluby sa spojili a vytvorili pre Žilinčanov špeciálnu akciu, ktorá dostala pomenovanie “Športová nedeľa”. V rámci nej sa môžu fanúšikovia pozrieť na obidva domáce športové duely za zvýhodnených 6 eur dokopy.

„Už v nedeľu privítame mužstvo HC Nové Zámky a v spolupráci s MŠK Žilina sme pre Vás pripravili zaujímavú akciu. Keďže po našom zápase hrájú chlapci z MŠK proti Slovanu, každý fanúšik, ktorý sa v pokladni preukáže lístkom na futbal, má zľavnené vstupné na 3 Eurá. A naopak, keď sa po hokeji preukážete lístkom z nášho štadióna v pokladni MŠK, máte aj na futbal zvýhodnené vstupné 3 eurá,“ spresnil športový manažér MsHK Žilina Imre Valášek.



Štandardne je cena lístka na domáce zápasy Vlkov pre základnú časť v sume 4,5 eur, lístky na zápasy majstrovskej MŠK Žilina začínajú na 5 eurách pre neregistrovaných fanúšikov na južnú a severnú tribúnu. V rámci akcie bude možné zakúpiť si lístky kamkoľvek na štadión s výnimkou VIP sektorov.

„Rovnaké právo platí aj pre všetkých držiteľov permanentiek. Zakúpiť 3€ vstupenku si môžete všade okrem VIP sektorov, je potrebné sa preukázať vstupenkou z druhého športového podujatia,“ potvrdil klub MŠK Žilina na svojich stránkach.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu