FX na Mestskom úrade odkazuje na BEÁNIU Žilinských Študentov, ktorá prebehne 10. októbra


Foto: FX na Mestskom úrade odkazuje na BEÁNIU Žilinských Študentov, ktorá prebehne 10. októbra

Dnes večer sme vás informovali o fotografii od čitateľa, ktorý zachytil nasvietený symbol Fx na budove Mestského úradu v Žiline. Napriek tomu, že väčšina špekulovala o súvise s uplynulým zastupiteľstvom, v skutočnosti sa jedná o promo akciu na Beániu žilinských študentov. Tá prebehne v Event house už 10. októbra a práve FX je jej hlavným symbolom.

Celá akcia nadväzuje na úspešnú Lámavicu z februára tohto roka, na ktorej sa zabávalo takmer 1500 študentov do skorého rána. „Áno, FX je logom a ústredným motívom našej udalosti, ktorú organizujeme pre študentov 10. októbra, konkrétne túto kampaň s laserom sme však svietili už pred niekoľkými dňami,“ potvrdil informáciu jeden z organizátorov, ktorý sa nám ozval krátko po zverejnení článku.

Hodnotenie FX sa využíva vo vysokoškolskom systéme hodnotenia ako nedostatočná, organizátori však na najväčšej študentskej párty privítajú každého - od Áčkarov cez zberačov FX v indexoch až po stredoškolákov. Na Beánii žilinských študentov si nájde každý to svoje - headlinermi sú H16 na čele s Majk Spiritom, DJ EKG a Smola a Hrušky.


„Kampaň FX v našom podaní symbolizuje, že na Beánii skutočne nemusia študenti na chvíľu riešiť, ako sú na tom v škole či obecne a majú právo byť chvíľu “nedostatočný”. Čoho naopak bude dostatok je zábava a energia, keďže v priestoroch Event Housu sme skĺbili rap, elektro aj punk,“ vysvetlil organizátor akcie, ktorý dodal, že nasvietený symbol na budove bol súčasťou príprav vizuálu na sociálnu sieť k podujatiu.



Na podujatí máte možnosť vidieť asi najznámejšieho DJ-a na Slovensku - EKG exkluzívne po roku, do neskorých ranných hodín sa o zábavu bude starať DJ EMTYDEE. O nezabudnuteľnú atmosféru sa postará legenda MAJK SPIRIT v spojení s H16 a zábavu rozprúdi aj kapela SMOLA A HRUŠKY so svojimi najznámejšími hitmi.

Od dnešného dňa sú k dispozícii aj lístky, zakúpiť je ich možné vo vestibule Žilinskej Univerzity, v rádiu Rapeš, Študentská televízia I-Téčko, na recepcii Holiday Inn Žilina, v Sultan kebabe, v Taxi Fantázia či v sieti Predpredaj - https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/11817/beania-zilinskych-studentov, poponáhľajte sa a uchmatnite si ten svoj na najväčšiu študentskú párty jesene skôr, než sa minú.

 

Už 10.10. bude v Žiline otvorenie semestra na aké sa bude ešte dlho spomínať !!! :)

Posted by Apollo Events on 19. september 2017

 

Miesto: Event House, Žilina
Dátum: 10.10.2017 - 20:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu