3. ročník Terchovského polmaratónu prebehne 07.10.2017, štart bude mať o 10:07 hod.


Foto: 3. ročník Terchovského polmaratónu prebehne 07.10.2017, štart bude mať o 10:07 hod.

Pozývame všetkých fanúšikov vytrvalostného behu na 3.ročník Terchovského polmaratónu, ktorý sa bude konať 7. októbra 2017 o 10:07. Okrem vyše 21 kilometrovej polmaratónskej trate si môžu bežci vybrať aj 10 kilometrovú trať a súťažiť tak o pekné ceny a putovnú terchovskú trofej. Pre deti organizujeme detský beh ulicami Terchovej v dĺžke 770 m.



Pýtate sa prečo prísť?

Výnimočnosť Terchovského polmaratónu je najmä v prostredí, kde sa bude behať. Trať vedie z malebnej obce Terchová cez nádherné skalnaté Tiesňavy do Štefanovej s výhľadom na Veľký Rozsutec, napokon k údolnej stanici lanovky na Chleb.

Namotivujte sa aj videom z minulého roka, kedy prebehol druhý ročník Terchovského polmaratónu. Toho sa zúčastnili bežci zo štyroch rôznych krajín. Aj tento ročník v Terchovskom polmaratóne a v Terchovskej desiatke zabojujú bežci o hodnotné ceny. Podujatie sa koná pod záštitou poslanca Národnej rady Slovenskej republiky, Milana Laurenčíka.

Najlepší polmaratónec aj polmaratónkyňa získajú 3-dňový zájazd do Bruselu a celosezónny skipas do Vrátna free time zone, pre ďalších medailistov sú pripravené wellness víkendové pobyty v hoteloch Rozsutec a Gavurky.

Registrovať sa môžete na http://terchovskypolmaraton.sk/registracia/
Viac informácii nájdete na http://terchovskypolmaraton.sk/

Miesto: Terchová
Dátum: 07.10.2017 - 10:07



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu