Motorkár narazil do osobného automobilu, náraz do odstaveného vozidla neprežil


Foto: Motorkár narazil do osobného automobilu, náraz do odstaveného vozidla neprežil
Galéria: 3 fotky
Foto: KR PZ Žilina

K tragédii z doposiaľ nezistených príčin došlo včera 17. septembra 2017 v obci Zázrivá, kedy muž na motocykli narazil do odstaveného osobného vozidla značky VW Touran, ktoré sa nachádzalo na ceste pred rodinným domom. Motockylista, žiaľ, zraneniam v dôsledku nárazu podľahol na mieste.

„V nedeľu 17. septembra popoludní havaroval v obci Zázrivá, okres Dolný Kubín 33 ročný motocyklista. Počas jazdy v obci smerom do centra obce motocyklista z doposiaľ nezistených príčin motocyklista narazil do odstaveného vozidla VW Touran. Pri náraze utrpel motocyklista vážne zranenia, ktorým na mieste dopravnej nehody podľahol,“ spresnila policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Policajti teraz vyšetrujú príčinu nárazu, začalo trestné stíhanie vo veci usmrtenia. „Hmotná škoda na motocykli a vozidle je odhadnutá na cca 4.500,-€. U motocyklistu bude vykonaná pitva aj za účelom zistenia ovplyvnenia alkoholom, či návykovými látkami. Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Okolnosti dopravnej nehody vyšetruje polícia v Dolnom Kubíne,“ dodala Balogová.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina