Výťažok z bežeckého podujatia MAX RUN 2017 pomôže chorému dievčatku, pripojiť sa môžete aj vy!


Foto: Výťažok z bežeckého podujatia MAX RUN 2017 pomôže chorému dievčatku, pripojiť sa môžete aj vy!

Bežme spolu za Fazuľku, ktorá bežať nemôže. Nemusíš byť bežec alebo hviezda telocvične - stačí, že máš srdce na správnom mieste. Timea, alebo Fazuľka ako ju všetci volajú je malé veľmi choré dievčatko odkázané na pomoc druhých. Fazuľka ma kongentitálnu cmv infekciu, 4-komorový rozsiahly hydrocefalus, nevidí, má vykĺbený bedrový kĺb, skoliózu, epilepsiu a mnoho ďalších diagnóz. Jednoducho, kratší zoznam by bol diagnóz, ktoré nemá...



Fazuľka má skvelých obetavých rodičov, ktorí sa o ňu s láskou starajú 24 hodín denne. Mama je doma, stará sa zároveň o 14-mesačného bračeka, otec donedávna chodil do práce. No keďže toho bolo na manželku veľa, rozhodol sa v máji podať výpoveď, ostať pri svojich blízkych doma a byť im čo najviac nápomocný. Rozhodol sa vykonávať zbierku v meste, lebo z 300€, ktoré na Fazuľku dostane toho veľa nenakúpi… 

Príď 1.októbra 2017 na bežecké podujatie MAX RUN, ktorého cieľom bude nielen zorganizovať ľudí aby si prišli zabehať a urobiť niečo pre svoje telo, ale hlavne vyzbierať čo najviac financií pre Timeu. Príď si zabehať, precvič svoje telo a prispej malej Timejke na to, aby mohla viesť plnohodnotnejší život. ÚPLNE CELÝ VÝŤAŽOK zo štartovného ešte v deň konania behu odovzdáme rodinke chorej Timejky.



Registrácia prebieha od 9:00 pred hlavným vchodom ZOC MAX Žilina. Registračný poplatok je 5€. Vybrať si môžeš 2,5km, 5km alebo 10km trasu, kde naozaj nie je dôležité kto bude najrýchlejší, lebo víťazmi budú všetci, ktorí prídu.

Pripravený je aj detský beh a ďalšie prekvapenia v podobe darčekov od partnerov akcie: Štúrbaks, JYSK, CCC, Don Maurocafé, Carwash Autofit, Deichmann, Exisport, Zmrzlina Dalmácia, Reserved, Cropp, House, Planeo, Šperk Holíč, Enjoy life, Nadácia anjelské krídla a Slovenský červený kríž.

Viac info: https://www.zoc-max.sk/zilina/clanok/2189-max-run-2017

Miesto: ZOC MAX Žilina
Dátum: 01.10.2017 - 09:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu