Počas veľkej policajnej akcie v Kláštore pod Znievom vznikali pod Strečnom menšie zdržania


Foto: Počas veľkej policajnej akcie v Kláštore pod Znievom vznikali pod Strečnom menšie zdržania
Galéria: 10 fotiek
Foto: Polícia Slovenskej republiky

Polícia Slovenskej republiky vykonala včera, 12. septembra 2017, rozsiahlu policajnú akciu zameranú na odhaľovanie závažnej enviromentálnej a ekonomickej kriminality. V súvislosti s týmto prípadom upozornili zástupcovia polície na možné vznikajúce kolóny pod Strečnom. Na mieste sa nachádzali desiatky automobilov, ktoré znečisťovali prírodu.

Pravdepodobne nelegálne vrakovisko v Kláštore pod Znievom teraz policajti prešetrujú. „Bolo začaté trestné stíhanie vo veci závažnej enviromentálnej a ekonomickej kriminality.V súvislosti s týmto prípadom sa môžu pred Strečnom smerom na Žilinu vytvoriť kolóny,“ informovala polícia na sociálnych sietiach. Bližšie informácie však zatiaľ nie sú známe kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu.

„Môžeme potvrdiť, že v týchto dňoch vykonala polícia OR PZ v Martine v súčinnosti s policajtmi špecializovaného útvaru Prezídia PZ na environmentálnu kriminalitu a v spolupráci s Okresnou prokuratúrou v Martine úkony smerujúce k odhaľovaniu environmentálnej trestnej činnosti. Nakoľko úkony stále prebiehajú, nie je možné v tejto chvíli poskytnúť v predmetnej veci viac informácií z dôvodu ich možného zmarenia,“ spresnila polícia, ktorá zverejnila aj video.


Zásah na vrakovisku

REPORTÁŽ: ZÁSAH NA VRAKOVISKU Bolo začaté trestné stíhanie vo veci závažnej enviromentálnej a ekonomickej kriminality. Je dôvodné predpokladať, že svoje si vytrpeli nielen okolití susedia, ale aj príroda. Video je z Kláštora pod Znievom, kde odvčera prebieha veľká policajná akcia. Desiatky aút, znečistená príroda, bordel neskutočných rozmerov. Môžeme potvrdiť, že v týchto dňoch vykonala polícia OR PZ v Martine v súčinnosti s policajtmi špecializovaného útvaru Prezídia PZ na environmentálnu kriminalitu a v spolupráci s Okresnou prokuratúrou v Martine úkony smerujúce k odhaľovaniu environmentálnej trestnej činnosti. Nakoľko úkony stále prebiehajú, nie je možné v tejto chvíli poskytnúť v predmetnej veci viac informácií z dôvodu ich možného zmarenia.

Posted by Polícia Slovenskej republiky on 12. september 2017

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky