Piatkový zápas musí odohrať MsHK Žilina bez divákov, pripravený je prenos na Hlinkovom námestí


Foto: Piatkový zápas musí odohrať MsHK Žilina bez divákov, pripravený je prenos na Hlinkovom námestí
Galéria: 50 fotiek
Foto: ilustračné

V piatok 8. septembra 2017 začína MsHK Žilina úvodným domácim zápasom proti Popradu nový ročník extraligovej sezóny. Vzhľadom na udalosti v tom minulom, kedy sa na zimnom štadióne v Žiline objavili na viacerých zápasoch incidenty, dostal klub trest v podobe prvých troch domácich zápasov bez fanúšikov. Vedenie však pripravilo pre verných divákov možnosť sledovať piatkový duel aspoň na obrazovke na Hlinkovom námestí.

„Vzhľadom na to, že kvôli zopár neprispôsobivým “fanúšikom” odohráme prvé tri domáce zápasy bez divákov, pripravili sme pre všetkých, ktorí si chcú pozrieť zápas, vysielanie na veľkoplošnej obrazovke na Hlinkovom námestí. Prenos začína v piatok o 18:00 a všetci ste vítaní. Prídite povzbudiť vlkov!“ uviedol športový manažér MsHK Žilina Imre Valášek.


Bez účasti divákov budú tiež domáce zápasy proti Nitre a Trenčínu, na fanúšikov čakajú v tejto sezóne aj prísnejšie bezpečnostné opatrenia. Práve tie by mali zabrániť tomu, aby sa incidenty z minulej sezóny neopakovali a nemusela tak byť uplatňovaná kolektívna vina voči všetkým fanúšikom. Jedným z opatrení je napríklad aj zákaz nosenia nápojov do hľadiska, jedlo bude povolené.

Najbližší domáci zápas, na ktorom budú môcť byť prítomní aj diváci, sa odohrá 24. septembra 2017, kedy Vlci nastúpia v rámci 6. kola Tipsport extraligy proti Novým Zámkom.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu