Žilinskí rockeri z AYA oslávia štvrťstoročnicu veľkolepým koncertom 13.9. na Mariánskom námestí Zobraziť fotku
Foto: Facebook AYA
31 august 2017 - 16:52

Žilinskí rockeri z AYA oslávia štvrťstoročnicu veľkolepým koncertom 13.9. na Mariánskom námestí

Žilinská rocková formácia AYA už počas leta avizovala, že pripravuje pre fanúšikov mega koncert  v súvislosti s 25. výročím vzniku kapely. Koncert odohrý AYA v stredu 13. septembra 2017 na Mariánskom námestí v Žiline o 20:00 hod. Na koncerte sa objaví množstvo významných hostí.

Podľa pozvánky, ktorú pred niekoľkými dňami zverejnila skupina na svojej fanpage, prídu na koncert zaspievať napríklad Zuzana Smatanová, Tomáš Bezdeda, Jaro Gažo či Peter Cmorík. Koncert bude pre všetkých Žilinčanov bezplatný, zároveň bude počas neho vznikať dokumentárny film o kapele.



Diskografia

2014/2015   SIEDMAYA
2011            20 ROKOV V ZAYATÍ
2007            ALE YE NÁM DOBRE
2003            04:10
2000            TRY
1997            JÉ JÉ YÉÉ
1994            AJ TY, AYA !?
1993            BABY KAKAOVÉ (singel)

AYA 25. rokov

Video-pozvánka na veľkolepý koncert sk. AYA k 25. výročiu. Pozerajte a zdieľajte. TEŠÍME SA NA VÁS.  Aya :-)

Posted by AYA on 26. august 2017



 

Miesto: Mariánske námestie, Žilina
Dátum: 13.09.2017 - 20:00

Čítajte ďalej

Najnovšie fotoalbumy