Žilinou budú opäť poletovať bubliny a radosť, už 25. augusta sa koná štvrtý ročník Bubble day


Foto: Žilinou budú opäť poletovať bubliny a radosť, už 25. augusta sa koná štvrtý ročník Bubble day
Galéria: 4 fotky

V priestoroch Budatínskeho parku sa bude v piatok 25. augusta 2017 konať už štvrtý ročník podujatia Bubble day. Návštevníci sa môžu tešiť na množstvo bublín, balónov a farieb, veľa zábavy, úsmevov a radosti. Počas celého dňa od 12:00 do 18:00 je pripravené veľké množstvo aktivít nielen pre deti.

Bubble day / Deň bublín je najväčie bublinové podujatie organizované dobrovoľníkmi vo viacerých mestách na Slovensku i v zahraničí. Jeho myšlienkou je darovať v jeden deň radosť, nadšenie a úsmev na námestiach, alebo iných verejných priestranstvách miest a obcí


„Tento rok ide o jeho štvrté narodeniny so špeciálnou myšlienku, čo znamená, že chceme podujatie sprístupniť tým, ktorí sa ho nemôžu zúčastniť, a naopak priblížiť ho viacerým vekovým kategóriám, pretože vek je iba formalita a bubliny sú ten najkrajší spôsob ako ľudí spojiť a dať im možnosť zaspomínať na krásne časy detstva,“ uviedla jedna z organizátoriek Michaela Knošková.

Aktuálny ročník sa koná v priestoroch Budatínskeho parku, ponúkne aktivity pre všetky vekové kategórie


V roku 2017 je v prostredí vynoveného parku pripravený bohatý program vrátane skákacieho hradu, školy tanca, maľovana na tvár, futbalového turnaja a mnoho ďalších aktivít. Všetky vekové kategórie sa môžu zúčastniť hľadania pokladu, skákania vo vreci, rôznych prekážkových dráh, môžu si oddýchnuť v oddychovej zóne, kde je možnosť zahrať si množstvo skvelých stolných hier. Tí odvážnejší sa môžu zúčastniť i samotných zaujímavých aktivít priamo na pódiu.

„Taktiež je tu možnosť vyhrať zaujímavé ceny v tombole, či už sú to veľké bublinové pištole, knihy, kalendáre, stolné hry, ale i prezutie pneumatík. Podujatie je organizované občianskym združením Pomáhame druhým spolu s Žilinským mládežníckym parlamentom, ktoré sa spoločne snažia o spríjemnenie obyčajného dňa formou organizácie podujatí, primárne pre mládež mesta Žilina,“ dodala Knošková.



Rukou k dielu prispieva aj občianske združenie Žilina v pohybe, ktoré pripravilo samotný futbalový turnaj pre prípravky a dlhodobo sa venuje organizovaniu športových podujatí. Už tento piatok sa na vás teší mnoho skvelej nálady a úsmevu, a tak sa príďte aj vy zabaviť a oddýchnuť spoločne so svojimi priateľmi a rodinou 25. augusta 2017 do Budatínskeho parku v Žiline.

Odkaz na podujatie na Facebooku - https://www.facebook.com/events/1243997129056667

Miesto: Budatínsky park
Dátum: 25.08.2017 - 12:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu