Novootvorená dentálna hygiena be DENTAL neďaleko Mariánskeho námestia ošetrí dospelých aj deti


Foto: Novootvorená dentálna hygiena be DENTAL neďaleko Mariánskeho námestia ošetrí dospelých aj deti

Okrem pravidelných návštev zubného lekára je základnym predpokladom udržiavania zdravého a pekného chrupu aj pravidelná návšteva dentálnej hygieny. Návštevy u špecialistov môžu výrazne pomôcť v prevencii pred vznikom kazov a zápalových ochorení ktoré ľudia poznajú ako „paradentóza“.

V novootvorenej ambulancii be DENTAL, ktorá sa nachádza na ulici J. Vuruma 144, iba kúsok od Mariánskeho námestia, si môžete dentálnu hygienu naplánovať podľa vašich potrieb. A to aj z časového hľadiska, keďže vďaka polohe v centre môžete parkovať v jednom z priľahlých nákupných centier a vybaviť dentálne ošetrenie popri iných záležitostiach.

V praxi je často ambulancia dentálnej hygieny súčasťou prevádzok zubných lekárov, v prípade be DENTAL však ide o samostatnú a v tomto smere nezávislú ambulanciu.



Odbornosť služieb v be DENTAL zaisťuje Bc. Katarína Molnárová, ktorá je vyštudovaná dentálna hygienička s niekoľkoročnou praxou v privátnych zubných ambulanciách. Práve vďaka praxi pozná potreby klientov a vie im ponúknuť služby, ktoré uspokoja každého. V novootvorenej ambulancii sa navyše špecializujú aj na dentálnu hygienu detí, ktorá býva často podceňovaná.

„Okrem štandardného ošetrenia dospelých sa špecializujeme na dentálnu hygienu pre deti, ktorá je veľmi dôležitá už od útleho detstva. Veľmi dobre vieme koľko síl stojí motivovať dieťa k pravidelnému čisteniu. Sme tu ale pre Vás a radi Vám s tým pomôžeme. Súčasťou zubnej hygieny pre rodiny je aj krátka personalizovaná inštruktáž ako motivovať Vaše deti k čisteniu zúbkov. Pripravili sme pre vás širokú škálu balíčkov, ktorá uspokojí aj náročného zákazníka,“ uviedla Katarína Molnárová.

Ďalším príjemným benefitom je možnosť objednávania sa bez nutnosti zdvihnutia telefónu. Rozhodnete sa o polnoci, že potrebujete termín? Žiadny problém, jednoducho si ho vyberiete a objednáte na www.bedental.sk. Následne obdržíte e-mail s potvrdením termínu. Jednoduché, praktické a najmä rýchle.

Celoročná starostlivosť v jednom balíčku či možnosť darovať balíček na mieru svojim najbližším


V be DENTAL je ponuka služieb nastavená pre široké spektrum populácie, obľúbenou službou je balíček be 365 určený tým, ktorí to so svojím zdravím a krásnym úsmevom myslia naozaj vážne počas celých 365 dní v roku. Návšteva zubnej hygieny nemusí finančne zruinovať ani rodinu, vďaka akcii be FAMILY 2+2 získavajú do 31. augusta pri ošetrení rodičov 2 deti nárok na 100% zľavu.

„Záleží nám na každom Vašom úsmeve. be DENTAL je zubná hygiena v Žiline, ktorá rozumie svojím pacientom a preto ponúkame služby jednotlivcom, rodinám s deťmi, ale nezabúdame ani na pacientov so strojčekmi. V be DENTAL berieme dentálnu hygienu vážne - ale s úsmevom,“ dodala Molnárová. K tomu dopomáha aj príjemné prostredie čakárne.

Zaujímavou možnosťou ako potešiť svojich blízkych je aj venovanie poukazu na dentálnu hygienu - čoraz viac populárne darčekové poukážky je možné v be DENTAL prispôsobiť zákazníkovi „na mieru“

„Počas leta sme navyše pripravili v be DENTAL viaceré zaujímavé balíčky s osviežujúcim letným zvýhodnením 20%,“
uzatvára Molnárová z novootvorenej ambulancie dentálnej hygieny v Žiline. V spolupráci s be DENTAL sme pre vás pripravili kupón na zľavu vo výške 10€, ktorý nájdete nižšie. Stačí si ho vytlačiť a priniesť do ordinácie pri návšteve, prípadne pri online objednávke uviesť do poznámky kód ŽILINAK.

Personalizovaný darčekový poukaz be DENTAL Žilina


Vyberte si niektorý z 9 ponúkaných balíčkov dentálnej hygieny be DENTAL alebo získajte bližšie informácie na www.bedental.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR be DENTAL