CINEMAX ŽILINA pozýva: Koncert legendárneho kráľa valčíkov v satelitnom prenose z Maastrichtu!


Foto: CINEMAX ŽILINA pozýva: Koncert legendárneho kráľa valčíkov v satelitnom prenose z Maastrichtu!

Kiná CINEMAX aj tento rok ponúknu tradičný letný koncert slávneho kráľa valčíkov z jeho rodného Maastrichtu, kde sa každoročne zídu tisícky fanúšikov z celého sveta. Diváci v mestách Banská Bystrica, Bratislava, Dunajská Streda, Košice, Nitra, Poprad, Prešov, Skalica, Trenčín, Trnava a Žilina sa na jeho nezabudnuteľnú atmosféru môžu tešiť v satelitnom prenose už v sobotu 22. júla o 19:50

André Rieu oslavuje 30 rokov so svojim Johann Strauss Orchestra a vy môžete byť pri tom. Do kín mieri živý satelitný prenos koncertu k tomuto úžasnému jubileu. Hudobník preslávený na celom svete ako kráľ valčíkov je rozhodne jedným z najpopulárnejších umelcov vôbec. Jeho výročný koncert a zároveň vrchol tohtoročnej hudobnej sezóny si budú môcť užiť diváci po celom svete práve vďaka prenosu do kín. 



Kulisou koncertu bude prekrásne stredoveké námestie v Andrého rodnom meste Maastricht. Práve tam aj tento rok vystúpi šesťdesiatčlenný Johann Strauss Orchestra, jeho vynikajúci tenori, sopranistky a špeciálni hostia. Koncert Andrého Rieu je prísľubom nezabudnuteľného hudobného zážitku plného humoru, zábavy a emócií pre divákov všetkých vekových skupín. Exkluzívne v kinách uvidia diváci naviac zákulisné rozhovory so samotným Andrém. 

Tohtoročný koncert je výnimočný práve preto, že vo svojom rodnom Maastrichte začal André presne pred tridsiatimi rokmi spolupracovať s Johann Strauss Orchestra. Hudobné teleso sa za tie roky rozrástlo z malej skupinky muzikantov poskladaných z Andrého stredoškolskej triedy na úctyhodne veľký zbor tých najlepších hudobníkov sveta. Dnes plnia štadióny a svojou hudbou šíria radosť po celom svete. Pridajte sa k nim už čoskoro vo vašom kine aj vy. André Rieu v CINEMAX už v sobotu 22. júla o 19:50.

V kinách na divákov čaká pohodlné sedenie, dokonalý zvuk a skvelý obraz! Jednoducho - maximálny kultúrny zážitok!

Miesto: CINEMAX ŽILINA
Dátum: 22.07.2017 - 19:50



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu