25-ročný Žilinčan Michal nešťastne spadol na dovolenke, podporte zbierku na jeho prevoz domov


Foto: 25-ročný Žilinčan Michal nešťastne spadol na dovolenke, podporte zbierku na jeho prevoz domov

Nešťastný pád v posledný deň dovolenky spôsobil, že 25-ročný Žilinčan Michal v Grécku ochrnul, zlomil si tri stavce a natiahol väzy. Dovtedy zdravý mladý muž sa náhle ocitol v zahraničí v nemocnici, jeho zdravotný stav je momentálne stabilizovaný.  

„Žiaľ, vysnívaná dovolenka v Grécku sa mu stala osudnou. Svoj voľný čas si užíval naplno, keď sa išiel v posledný deň rolúčiť s morom, stalo sa mu to osudným. Nešťastný pád, ktorý sa mu stal, mu spôsobil ochrnutie celého tela. Zlomil si 3 stavce a natiahol väzy. Miško skončil v nemocnici v Grecku, kde je momentalne stabilizovaný,“ uvádza sa v prosbe o pomoc, ktorá koluje po sociálnych sietiach.

Rodina nemá finančné prostriedky na prevoz, o pomoc preto prosí verejnosť


Napriek tomu, že je Michal stabilizovaný, ešte zďaleka pre neho komplikácie nekončia. Jeho rodina ho potrebuje dostať čo najskôr na Slovensko, na prevoz však nemá dostatočné finančné prostriedky. „Touto cestou chceme všetkých veľmi pekne poprosiť o finančnú pomoc pre jeho rodinu, či už na samotný prevoz domov, náklady na liečbu, rehabilitácie, či pomôcky, ktoré bude rodina potrebovať pri jeho postihnutí,“ spresňuje prosba o pomoc.

Michalovi pomohlo OZ Kvet Život - Flower of life, vďaka ktorému je možné prispieť na účet priamo pre neho. Nižšie je uvedené číslo účtu:

IBAN: SK 50 7500 0000 0040 2166 7355

Do poznámky uveďte: Dar pre Miška.

Mladému Žilinčanovi môžete pomôcť nielen finančne, ale aj povzbudzujúcim odkazom či pekným slovom na jeho FB profile https://www.facebook.com/michal.horvat.33

PROSBA O POMOC PRE MICHALA HORVATA Ak môžete ZDIEĽAJTE!!! Michal, 25-ročný chalan, ktorý mal celý život pred sebou. Ž...

Posted by Patrícia Mikulíková on 7. júl 2017


 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu