Zapojte sa do triatlonu Valachy Man s trasami aj pre deti či začiatočníkov


Foto: Zapojte sa do triatlonu Valachy Man s trasami aj pre deti či začiatočníkov
Galéria: 4 fotky

Láka vás triatlon? Alebo ste mu už prepadli a hľadáte príležitosť, počas ktorej by ste si mohli zmerať sily s ostatnými? Len pár kilometrov za českou hranicou sa každoročne v auguste koná najväčší český triatlonový pretek, do ktorého sa môžu zapojiť nielen skúsení športovci, ale aj začiatočníci či dokonca aj deti.

Triatlon Valachy Man sa uskutoční v piatok 4. augusta 2017 pri rekreačnej nádrži Balaton v Novém Hrozenkově, len 15 minút cesty autom za českou hranicou. Neváhajte s prihláškou, voľné miesta v štartovnej listine sa každým dňom plnia a kapacita 650 závodníkov býva každý rok vypredaná.



„Pre športovcov máme opäť pripravené dve trasy rôznej dĺžky a náročnosti, aby sa mohli zapojiť ako tí, ktorí sa športu venujú rekreačne, tak aj tí, ktorí sú trénovaní a vyhľadávajú náročnejšie výzvy. A pokiaľ si niekto netrúfa na všetky tri disciplíny, môže súťažiť aj v štafete, napríklad s rodinou či priateľmi. Myslíme aj na deti, pre ktoré sú pripravené rôzne dlhé trasy v siedmych vekových kategóriách. Na svoje si príde aj doprovod športovcov, pretože triatlon je zaujímavé predstavenie s možnosťou celodenného kúpania vo vodnej nádrži a so sprievodným programom,“ láka riaditeľ preteku Vladimír Sušil.

Zaujímavosťou je, že namiesto hromadného štartu obvyklého pri triatlonoch sa na Valachy Man štartuje intervalovo. To prináša komfortnejšie podmienky najmä pre menej skúsených športovcov. Registrácie na VALACHY MANa prebiehajú na webe www.valachytour.cz. Pri prihlásení sa vopred a úhrade do 1. augusta 2017 zaplatíte výhodnejšiu cenu štartovného.



Trasy VALACHY MANa:

DLHÝ + ŠTAFETA (350 m plávanie, 16 km horský bicykel, 4,5 km beh)
KRÁTKY (250 m plávanie, 12 km horský alebo trekingový bicykel, 3,6 km beh)
DETSKÉ PRETEKY – do 6 rokov pretek v behu, staršie deti pretekajú v triatlone na rôzne vzdialenosti
Kompletné informácie k preteku VALACHY MAN

Náš tip: Spojte účasť vo Valachy Manovi s prázdninovým pobytom v Resorte Valachy Velké Karlovice s príjemným zázemím pre relaxáciu, športovné vyžitie aj zábavu s deťmi. Hotely Resortu Valachy ponúkajú zvýhodnené pobyty pre rodiny s ubytovaním detí zadarmo.



Milovníci kľudnejšieho odpočinku môžu využiť zázemie komfortného Spa hotelu Lanterna, ktorý ponúka romantické pobyty pre páry s neobmedzeným vstupom do wellness, masážou, jazdou na segwayi a ďalšími výhodami v cene, známy je tiež pre svoju vynikajúcu zážitkovú gastronómiu.

Nenechajte si ujsť tiež:
-    relaxáciu ve Wellness Horal s termálnymi bazénmi a saunovým svetom
-    návštevu detského zábavného parku Razulák
-    posedenie pri dobrom jedle na terase hotelu Horal
-    prechádzku s deťmi po Kulíškově naučné stezce
-    kurzy pečenia valašských frgálov
-    zábavný program Golf pre každého




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Veľké Karlovice