Cez víkend sa v kraji koná viacero podujatí, cesta pod Strečnom bude uzavretá


Foto: Cez víkend sa v kraji koná viacero podujatí, cesta pod Strečnom bude uzavretá

Počas víkendu 10. a 11. júna 2017 sa budú v Žilinskom kraji konať viaceré kultúrno-spoločenské akcie. Taktiež bude uzatvorená cesta I/18 pod Strečnom a obchádzka pre osobnú dopravu povedie cez obec Terchová. V meste Martin navyše vystúpi kapela Elán, v súvislosti s ktorou sa predpokladá zvýšená intenzita dopravy. Ľudia idúci na koncert sa budú snažiť prepraviť práve medzi Žilinou a Martinom.

Polícia v súvislosti s týmito podujatiami predpokladá zvýšenú intenzitu cestnej premávky, preto počas nasledujúcich dvoch dní zvýši výkon služby,“ uviedol žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Polícia bude podľa jeho slov dopravnú situáciu neustále monitorovať a operatívne prijímať opatrenia najmä na obchádzkových trasách, ktoré súvisia s uzavretím cesty I/18 v Strečnianskej úžine. V prípade potreby budú policajti cestnú premávku riadiť a usmerňovať, predovšetkým za účelom bezpečnosti a plynulosti.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, boli trpezliví aj počas zhustenej premávky, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.

Polícia neustále upozorňuje, že je dôležité uvedomiť si, že na cestách nie sme sami a svojou bezohľadnou a arogantnou jazdou ohrozujeme nielen svoj život, ale aj životy ďalších účastníkov cestnej premávky.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu