Zmeny na linke MHD č. 24 - autobus bude jazdiť aj na Rosinskú cestu


Foto: Zmeny na linke MHD č. 24 - autobus bude jazdiť aj na Rosinskú cestu Foto: ilustračné

Dopravný podnik mesta Žiliny informuje cestujúcu verejnosť, že do platnosti vstupuje už čoskoro zmena v cestovnom poriadku liniek MHD č. 24 a č. 26. Dôvodom úpravy cestovných poriadkov je podľa DPMŽ zabezpečenie spojenia zo zamestnania po 22:00 hod. zo zastávky “Rosinská, VÚVT”.

Na Rosinskej ceste sa v súčasnosti dokončuje prestavba starej budovy na kancelárske priestory. V tejto súvislosti je potrebné zabezpečenie prepravy zamestnancov, ktorí budú v nových priestoroch pracovať. Podľa našich informácií by sa do tejto budovy mali presťahovať niektoré spoločnosti z Vlčiniec, z budovy, kde sa taktiež pripravuje prestavba na kancelárske priestory.


Pôvodne mali zmeny platiť od 12.6.2017, termín sa však posunul

Dopravný podnik mesta Žiliny s.r.o. informuje cestujúcich, že termín zmeny cestovných liniek č.24 a č.26 sa posúva na 1.7.2017 z dôvodu neodovzdania stavebných prác v areáli „Rosinská, VÚVT“.

Číslo linkyZmenaČas odchodu
24posunutie času odchodu spoja v pondelok-piatok z Trnového z 22:00 hod. na
21:55

posunutie času odchodu spoja v sobotu-nedeľu z Trnového z 22:05 hod. na
21:55
26pridanie spoja v pondelok - piatok zo zastávky “Rosinská, VÚVT” s časom odchodu o
22:08

Posunuté odchody spojov na linke č. 24 zo zastávky “Rosinky” budú zachádzať na zastávku “Rosinská, VÚVT” a ďalej budú pokračovať na zastávku “Pri celulózke” s ukončením spoja na Hurbanovej.

Pridaný spoj na linke č. 26 bude zabezpečovať vozidlo linky č. 24, na Rosinskej ceste bude stáť iba na zastávke “Rosinská, VÚVT” a ďalej bude pokračovať na zastávku “Pri celulózke” s ukončením spoja na Hurbanovej. 

Podrobný rozpis nájdete na stránke http://www.dpmz.sk/n398/


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu