Druhá útočná formácia MsHK Žilina sa predstaví aj tento rok, z obrancov je istý Mikuš


Foto: Druhá útočná formácia MsHK Žilina sa predstaví aj tento rok, z obrancov je istý Mikuš Foto: MsHK Žilin

Na dnešnej tlačovej konferencii hokejového klubu MsHK Žilina bola oficiálne predstavená nová trénerská dvojica Vlkov v zložení Stanislav Škorvánek a Andrej Podkonický. Vedenie klubu zároveň potvrdilo, že plánuje nadviazať na úspech z minulého roka, kedy hokejisti MsHK Žilina vybojovali bronzové medialy.

„Verím, že Žilina nebude ďalších 10 rokov čakať na úspech. Nastavili sme si cestu, ktorou by sme chceli ísť a verím, že v nej budeme pokračovať a pôjde to stále k lepšiemu,“ uviedol športový manažér MsHK Žilina Imre Valášek.

Tréneri chcú nadviazať na úspech, druhá útočná formácia zostáva pohromade


„Chcem sa poďakovať za dôveru, je to pre mňa veľký záväzok. Som v domácom prostredí a verím v to, že sezóna sa bude niesť v duchu tej minulej a že prilákame fanúšikov na tribúny. Verím, že budeme všetci pracovať na 100 percent, aby sme potešili fanúšikov,“ uviedol nový hlavný tréner Stanislav Škorvánek, ktorý bol v minulej sezóne asistentom Milana Jančušku.

Za dôveru sa vedeniu poďakoval aj Andrej Podkonický, ktorý bude Škorvánkovi asistovať na lavičke. „Chceme nadviazať na výkony, ktoré sa podávali minulú sezónu,“ spresnil Podkonický, ktorý pôsobil minulú sezónu vo Zvolene.

Športový manažér Valášek ďalej informovall, že z minulej sezóny zostáva zachovaná druhá útočná formácia v zložení Švihálek, Húževka a Jurík. Z obrancov je zatiaľ istý skúsený Peter Mikuš, ktorý vystužil obranné rady MsHK Žilina v októbri minulého roka.

Ďalších hračov bude klub postupne predstavovať v júni, keďže ešte stále prebiehajú rokovania, na ktorých sa doťahujú posledné detaily. Ako ďalej spresnilo vedenie, klub zatiaľ neuvažuje o nákupe zahraničných hráčov, káder chce vystavať predovšetkým na domácich hokejistoch.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: MsHK Žilina