Kúpele Spa Aphrodite Rajecké Teplice rozšírujú svoje služby, pribudlo nové Natural Spa


Foto: Kúpele Spa Aphrodite Rajecké Teplice rozšírujú svoje služby, pribudlo nové Natural Spa

Kúpele Spa Aphrodite Rajecké Teplice, ktoré reprezentujú vo svete slovenské kúpeľníctvo, sa pestrou ponukou a kvalitou poskytovaných služieb radia medzi top európske kúpeľné destinácie. Po nedávnych investíciách do Royal Apartments Aphrodite Palace a multifunkčných priestorov, sa tentokrát zamerali na liečebné procedúry, ktoré rozšírili o modernú zónu Natural Spa.

V prírodnom duchu vybudované nové priestory Natural Spa ponúkajú možnosť vychutnať si nielen svet sáun, ale súčasťou sú i termálne vnútorné a vonkajšie bazény, oddychové relaxačné zóny a liečebné procedúry. Vo vnútornej krytej časti Natural Spa nájdete dominantný relaxačný termálny bazén s teplotou vody 36°C s plynulým výplavom do vonkajšej časti, Kneippov chodník a infrasaunu pre osem osôb.



K dispozícii sú dve relaxačné miestnosti, ktoré vám spríjemnia chvíle oddychu. Jedna je s výhľadom na veľké akvárium so sladkovodnými rybami a druhá s výhľadom na vonkajšie saunové zruby a bazény.

Novinkou je Biosanárium a Kelo sauna, za minulý rok navštívilo Spa 160 tisíc klientov


Do vonkajšej časti sa dostanete výplavom z relaxačného bazéna, alebo suchou nohou cez prechod. Vo vonkajšej časti vás očarí pohľad na zrubové drevenice, v ktorých sa ukrývajú dve sauny s najmodernejšou technológiou - Biosanárium a Kelo sauna, stvorené na saunové rituály.



Po saune je k dispozícii jazierko s termálnou vodou s teplotou 18°- 20°C, alebo pre vyznávačov otužovania malý ochladzovací bazénik s teplotou vody 10°-12°C. Striedavé účinky tepla a chladu môžete aplikovať okrem sáun i v horúcom bazéne s teplotou vody 40°C, ktorý je opäť funkčne prepojený s veľkým studeným bazénom a tvorí tak obľúbený Turecký kúpeľ.

Vedenie kúpeľov očakáva, že otvorenie Natural Spa zvýši počet návštevníkov a prekoná i návštevnosť z roka 2016, kedy termálne bazény navštívilo cca 160 000 klientov. Natural Spa je súčasťou ďalšej fázy rozsiahlych investícií Slovenských liečebných kúpeľov, a. s., Rajecké Teplice. Predchádzalo mu otvorenie vonkajších termálnych bazénov v roku 2013, hotela Aphrodite Palace v roku 2014, Royal Apartments Aphrodite Palace v roku 2015 a multifunkčného priestoru Cabaret Aphrodite v roku 2016.



Celkové investície na novú zónu dosiahli takmer 2 a pol milióna eur


Celkové investície na výstavbu novej zóny Natural Spa dosiahli cca 2,5 milióna Eur. Pri vzniku akciovej spoločnosti kúpeľov v Rajeckých Tepliciach v r. 1996 mali kúpele približne 100 zamestnancov. Dnes sa o klientov stará takmer 500 zamestnancov, vrátane živnostníkov a externých spolupracovníkov. Vďaka otvoreniu novej zóny tu nájdú zamestnanie aj ďalších zamestnanci.

Kúpele Spa Aphrodite Rajecké Teplice patria medzi najvyhľadávanejšie kupele na Slovensku. Ako prvé na Slovensku zaviedli wellness služby a wellness pobyty pre samoplátcov, a to už v 90. rokoch minulého storočia. V poslednom období buduju značku luxusného zariadenia, určenú pre najnáročnejšiu klientelu. V kúpeľoch dnes vyhľadávaju oddych známe osobnosti kulturno-spoločenského, i športového života.



Nezabúdajú na inovácie, ktoré zvyšujú kvalitu a rozsah poskytovaných služieb pre maximálny relax - jedinečný vodný a saunový svet, liečebné procedúry, blahodárne učinky termálnej liečivej vody, ozdravné pitné kúry, beauty pre nežné pohlavie a skvelá gastronómia. V kúpeľoch sa lieči pohybové ústrojenstvo, neurologické ochorenia a choroby z povolania.

Viac informácií je na www.spa.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Spa Aphrodite