V žilinskej pobočke cestovnej agentúry Travel.Sk nájdete desaťtisíce zájazdov, poradia aj s výberom


Foto: V žilinskej pobočke cestovnej agentúry Travel.Sk nájdete desaťtisíce zájazdov, poradia aj s výberom

Počas minulého leta otvorila najdlhšie pôsobiaca online cestovná agentúra na Slovenskom trhu Travel.Sk pobočku pre klientov v Žiline, tá sa nachádza na Hlinkovom námestí hneď vedľa ČSOB a ponúka aj tento rok desaťtisíce zájazdov pre rekreáciu. Zorientovať sa v širokej ponuke na www.travel.sk a www.reisen.sk môže byť zložité, preto vám pri výbere ideálnej dovolenky pomôže odborný personál.



S Travel.sk sa navyše nemusia klienti obmedziť len na dostupnú ponuku, priamo na pobočke im kvalifikovaní pracovníci pomôžu zostaviť aj zájazd na mieru. Na základe požiadaviek odchádza zákazník s prehľadnou ponukou alternatív dovolenky. Prístup do kancelárie je jednoduchý, parkovať môžete v OC Mirage.

Tohtoročným hitom je Malorka a Sardínia, bodujú aj klasické destinácie

Dovolenková sezóna sa pomaly rozbieha a preto sme zisťovali aj to, o aké zájazdy je medzi Žilinčanmi najväčší záujem. „Medzi najpopulárnejšie destinácie patria už tradične Chorvátsko, Španielsko, Grécko či Turecko. Tohto roku je veľmi žiadaná Malorka a Sardínia, vysoký záujem je aj o všetky grécke ostrovy,“ spresnila Martina Zimmermanová z cestovnej agentúry Travel.sk

Pre tých, ktorí radi vyberajú zájazdy na poslednú chvíľu, existuje unikátna služba travelnews, kde okrem newslettra máte možnosť sledovať ponuky cestovných kancelárií v reálnom čase. Vďaka notifikáciam v prehliadači vám už nemusí ujsť žiaden výhodný last minujte zájazd. Naopak, budete vždy medzi prvými, ktorí budú informovaní o novinkách v last minute ponuke Travel.sk.


 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Travel.sk