Obľúbená La Traviata v produkcii Baden Baden v CINEMAX Žilina už 29. mája 2017


Foto: Obľúbená La Traviata v produkcii Baden Baden v CINEMAX Žilina už 29. mája 2017

Hviezdny tenor a režisér Rolando Villazón naštudoval pravdepodobne Verdiho najznámejšie majstrovské dielo pre Festspielhaus v Baden Baden. Jeho poňatie je plné farieb, života a emócií. Villazónov podpis ako speváka aj režiséra je tu nezameniteľný. Ako Alfredo Germont sa celosvetovo preslávil pred 10 rokmi. Teraz tento spevák mexického pôvodu režíroval Traviatu plnú energie, s dôrazom na detail a dokonca s náznakom melanchólie.

Villazón si zvolil neobyčajný prístup presunutím akcie veľkej a tragickej milostnej aféry medzi Alfredom a kurtizánou Violettou do farebného a hlučného sveta cirkusu. Olga Peretyatko ako Violetta podáva „fantastický obraz hlavnej postavy kolísajúc medzi adolescentnou radosťou zo života, zrelým nadhľadom a úzkosťou“ (Stuttgarter Zeitung). Jej partner je mladý brazílsky tenor Atalla Ayan ako žiarlivý Alfredo.  Simone Piazzolla ako Alfredov prísny otec Giorgio Germont dodáva svojim spevom silný pocit ´talianskosti´ na javisku (Neue Zürcher Zeitung).



Dirigentom je mladý španielsky dirigent Pablo Heras-Casado. Diváci kín CINEMAX si Verdiho operu La Traviata vychutnajú v zázname z Baden Baden s anglickými titulkami už v pondelok 29. mája o 19:00. V kinách na divákov čaká ako už tradične prípitok, pohodlné sedenie, dokonalý zvuk a skvelý obraz! Jednoducho maximálny kultúrny zážitok.

Viac informácií a predaj vstupeniek na webe CINEMAX a v kine CINEMAX Žilina.


Miesto: CINEMAX Žilina
Dátum: 29.05.2017 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu