Dopravný podnik mesta Žiliny upozorňuje verejnosť na novú Tarifu MHD platnú od 1.6.2017


Foto: Dopravný podnik mesta Žiliny upozorňuje verejnosť na novú Tarifu MHD platnú od 1.6.2017

Dopravný podnik mesta Žiliny s.r.o. zverejnil na svojej internetovej stránke oznam, kde informuje cestujúcu verejnosť o platnosti novej Tarify MHD, ktoré nadobúda účinnosť od 01.06.2017. V novej Tarife dochádza k zmene podmienok poskytovania zliav na MHD v Žiline pre osoby s ťažkým zdravotným postihnutím.

S platnosťou od 01.06.2017 bude pre osoby s ťažkým zdravotným postihnutím s trvalým pobytom v Žiline zavedený nový druh predplatného zľavneného základného lístka na neobmedzený počet ciest v hodnote 15,00€ s platnosťou na 365 dní. Zároveň sa pre všetkých držiteľov preukazov ŤZP a ŤZP-S od 01.06.2017 ruší možnosť zakúpenia predplatných zľavnených základných lístkov na 30, 90 a 180 ciest. 

Pôvodné zakúpené cesty platia do vyčerpania

V prípade, že majú držitelia preukazov ŤZP a ŤZP-S v čipovej karte zakúpené cesty podľa pôvodných podmienok Tarify MHD, môžu ich využívať až do ich vyčerpania. Dopravný podnik nebude predčasne ukončovať platnosť už zakúpených ciest a ani nebude vyplácať zostatkovú hodnotu ciest.

Podmienky pre používanie papierových cestovných lístkov ostávajú pre všetkých držiteľov preukazov ŤZP a ŤZP-S nezmenené. Bližšie informácie týkajúce sa uplatňovania zliav pre osoby s ťažkým zdravotným postihnutím (držiteľov preukazov ŤZP a ŤZP-S) poskytujú zamestnanci predajných miest DPMŽ.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu