Progamingshop a MP3 pozýva do predajne v Žiline a novootvorenej v Martine so špeciálnou akciou


Foto: Progamingshop a MP3 pozýva do predajne v Žiline a novootvorenej v Martine so špeciálnou akciou
Galéria: 4 fotky

Ste fanúšikom hier a mobilných noviniek? Ak ste zo Žiliny, tak ste už určite počuli o našej predajni mobilov MP3 a hier Progamingshop v Žiline, ktorá sa nachádza v známom nákupnom centre Dubeň. Predajňa je situovaná hneď pri hlavnom vstupe. Na jednom mieste nájdete širokú ponuku mobilného príslušenstva a nových alebo bazárových telefónov. Na svoje si u nás prídu aj všetci herní fanúšikovia konzolových a PC hier.

Galéria: 4 fotky

Pred pár dňami sa naša predajná sieť sa rozrástla o novú pobočku. Otvorili sme už 14. predajňu PROGAMINGSHOP v Martine v obchodnom centre TULIP. Na jednom mieste tak nájdete náš veľmi rozšírený Bazár hier v Martine, kde Vám bez problémov vykúpime dohranú hru na konzolu a Vy si môžete vybrať novú hru alebo si jednoducho zobrať peniaze. Herné a mobilné príslušenstvo s ochotným a personálom.

Pri príležitosti otvorenia novej predajne v Martine sme si pripravili špeciálnu otváraciu akciu, ktorá bude platiť len tento predĺžený víkend 6.-8.5.2017


 
Pre kompletnú akciovú ponuku KLIKNITE SEM. Pre prvých 50 zákazníkov máme navyše IBA V PONDELOK pripravený DARČEK LED svetlo v hodnote 7,99 €!!

Na všetkých našich predajniach MP3 a PROGAMINGSHOP na Slovensku ponúkame osobný odber internetových objednávok, výkup mobilov, hier a herných konzol. Naši vyškolení pracovníci sa už teraz na Vás tešia v Žiline alebo v Martine.

V PONDELOK 8.5.2017 sa na Vás Martine od 14:00 teší Youtuber ASIMISTER


 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Progammingshop