V trnovskom esíčku opäť skončilo auto v potoku a prevrátené na streche


Foto: V trnovskom esíčku opäť skončilo auto v potoku a prevrátené na streche
Galéria: 4 fotky

Krajské operačné stredisko HaZZ v Žiline informovalo dnes 16. apríla ráno, približne o 8:15 hod. o dopravnej nehode, ktorá sa stala na ulici Bagarova, v metskej časti Žilina - Trnové. V známom trnovskom esíčku sa po viac ako roku bez nehody, stala ďalšia. Toto miesto bolo v posledných rokoch známe práve častými nehodami, pri ktorých končili autá v potoku.

Po tom ako vedenie mesta osadilo radar, ktorý mal vodičov upozorňovať na vyššiu rýchlosť, sa situácia upokojila a k nehodám prestalo dochádzať.


Dnes však museli hasiči, policajti a posádka záchrannej služby opäť absolvovať výjazd na toto miesto. Na ceste totiž došlo k nehode, pri ktorej žena spadla s autom do potoka. Vozidlo malo byť po nehode prevrátené na streche v potoku a z auta jej pomáhali okoloidúci obyvatelia.

Na miesto vyslalo operačné stredisko všetky záchranné zložky. Príčina nehody ani rozsah zranení vodičky zatiaľ nie je známy. Správu budeme preto aktualizovať. Hasiči po príchode auto zabezpečili proti úniku prevádzkových kvapalín či vzniku požiaru a následne ho za pomoci odťahovej služby vytiahli z potoka.

V poradí by na tomto mieste malo ísť o viac ako dvadsiatu nehodu za posledných 5 rokov. Fotografie zachytávajú niektoré z nich.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu