Už 13. apríla odštartuje VRCHÁRSKA KORUNA ŽILINSKÁ - cyklistická a turistická akcia pre verejnosť


Foto: Už 13. apríla odštartuje VRCHÁRSKA KORUNA ŽILINSKÁ - cyklistická a turistická akcia pre verejnosť
Galéria: 1 fotka

Už vo štvrtok 13.apríla 2017 sa rozbieha II. ročník VRCHÁRSKEJ KORUNY ŽILINSKEJ. Už v tejto chvíli je isté, že záujem o toto podujatie má rastúcu krivku nakoľko je v tejto chvíli prihlásených 99 účastníkov v kategóriach cyklisti, turisti a taktiež rodinné tímy.

Pravidlá celosezónneho podujatia ako aj možnosť prihlásenia nájdete na stránke www.bikepoint.sk/vkz, kde si každý účastník otvorí svoj profil, do ktorého si následne nahráva fotky z jednotlivých vrcholov, ktoré organizátor dopredu oznámil. Vrcholov je 20 pričom poradie ich absolvovania je ľubovoľné. Rodičia s deťmi v kategóriach turista aj cyklista budú hodnotení po absolvovaní ľubovolných 10-tich vrcholov.

Na každom vrchole resp. zaujímavom bode, ktorý je určený organizátorom, si účastník urobí fotku alebo selfie, ktoré následne odošle do svojho profilu.


Prihlasovanie do súťaže je možné aj po jej začatí - aj v auguste či septembri

Hodnotení budú najúspešnejší traja v každej kategórii. Tým najrýchlejším odporúčame, aby mali GPS záznam prípadne iný relevantný podklad o absolvovaní, v prípade pochybnosti či reklamácii.

Každý účastník obdrží diplom s jeho umiestnením v aktuálnom ročníku.

Záver súťaže je 30.10.2017 o 23:59 hod.

Vyhlásenie výsledkov je naplánované na začiatok decembra v Žiline. Všetky informácie o akcii získate na adrese www.bikepoint.sk/vkz alebo na emaile: bikepoint.sk@gmail.com

Na všetkých účastníkov sa už teraz tešíme.

Miesto: -
Dátum: 13.04.2017 - 10:00    23:59





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu