Polárnej expedície Fjällräven sa zúčastní aj Žilinčan Šimon Trnka, dostal viac ako 15-tisíc hlasov


Foto: Polárnej expedície Fjällräven sa zúčastní aj Žilinčan Šimon Trnka, dostal viac ako 15-tisíc hlasov Foto: polar.fjallraven.com

V súťaži o účasť na expedícii Fjällräven Polar, ktorá sa koná od 3. do 8. apríla 2017, vyhral spomedzi slovenských záujemcov známy fotograf zo Žiliny Šimon Trnka. Expedície sa zúčastní spolu 28 nadšencov, z každej zastúpenej krajiny víťaz s najvyšším počtom hlasov a zároveň jeden účastník, ktorého vybrala z prihlásených priamo značka.

Prvé miesto v diváckom hlasovaní získal práve 28-ročný Žilinčan, ktorého na expedíciu poslalo 15 059 hlasujúcich. Vďaka nim ho teraz čaká 300 kilometrov na psom záprahu v rámci divočiny Nórska a Švédska.

Odlietame! :) Po štyroch mesiacoch čakania je polárna expedícia konečne za dverami, 300km na psom záprahu cez divočinu Nórska a Švédska, 28 účastníkov z celého sveta, 3 noci v spacáku odkázaní samí na seba, polárna žiara nad hlavou. Verím, že to bude jeden z najnezabudnuteľnejších zážitkov v živote, splnený len vďaka Vám ktorí ste mi poslali hlas za čo ešte raz ďakujem. Foťák pripravený, dúfam že fotky budú stáť za to! Aktuálne informácie o priebehu expedície budú zverejňované každý večer na oficiálnych stránkach na Facebooku: Fjällräven Instagrame: instagram.com/fjallravenofficial a webe polar.fjallraven.com

Posted by Simon Trnka PhotoAdventures on 2. apríl 2017


Pocestuje spolu s najznámejším slovenským YouTuberom, súčasťou expedície je aj 200 psov husky

Druhým Slovákom vo výprave bude 20-ročný Daniel Štrauch, ktorý pochádza z účastníkov vybraných priamo porotou značky. Najmä mladšie generácie ho poznajú pod menom GoGo, keďže podľa počtu zobrazení sa jedná o najúspešnejšieho slovenského YouTubera.

Expedícia Fjällräven Polar štartuje už dnes a potrvá až do 8. apríla, značka bude pravidelne každý večer zverejňovať aktuálne informácie z expedície. Zaujímavosťou je, že súčasťou výletu je aj viac ako 200 aljašských a sibírskych husky.


 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu