Dnes začína semifinálová séria hokejovej extraligy, zároveň začína predaj lístkov na domáce duely


Foto: Dnes začína semifinálová séria hokejovej extraligy, zároveň začína predaj lístkov na domáce duely Foto: ilustračné

Už dnes 3. apríla 2017 začne o 18:00 hod. semifinálová séria najvyššej hokejovej Tipsport extraligy, v ktorej sa žilinskí hokejisti pobijú o postup do finále s hráčmi Nitry. Výhodu domáceho prostredia bude mať v prvých dueloch obhajca titulu z Nitry, následne sa séria na dva zápasy presunie do Žiliny.

Vlkom však môže hrať do karát aj to, že svoje prvé dva domáce zápasy budú hrať v piatok 7., respektíve v sobotu 8. apríla, a môžu tak počítať s vysokou účasťou žilinských fanúšikov. Práve vynikajúca atmosféra zdobila aj štvrťfinálové duely proti Zvolenu.

Rovnaká čaká hráčov MsHK Žilina aj v Nitre, ktorej fanúšikovia takisto patria k tomu najatraktívnejšiemu v lige. „Verím, že to tam bude búrlivé, atmosféra bude neopakovateľná a teším sa na to. K play-off to patrí,“ uviedol pre hokejportal.sk útočník Vlkov Rastislav Konečný.


Žilinskí fanúšikovia majú v Nitre vyhradené miesta na tribúne s označením C, cena vstupenky na 1 zápas 7€. Celkovo vyhradil nitriansky klub 120 vstupeniek, takisto je zabezpečené bezplatné parkovanie v v areáli futbalového štadióna v Nitre. Klub navyše možno zorganizuje na zajtrajší (utorok 4.4.2017) zápas autobus, o prípadných podrobnostiach vás budeme informovať.

V Nitre sú ceny lístkov aj vyššie, na žilinskom zimáku platí jednotné vstupné


V Nitre sú ceny vstupeniek rozdelené podľa sektorov, na sedenie stojí lístok od 6 až do 12 eur. Cena lístka na státie je 5 eur. Naopak, v Žiline funguje aj počas play-off systém jednotnej ceny vstupenky na všetky miesta na štadióne. „Na domáce stretnutia MsHK DOXXbet Žilina počas semifinálovej série bude jednotné vstupné 9 eur,“ informoval klub MsHK Žilina na svojom webe.

Predpredaj začína už dnes 3. apríla od 10.00 - 13.00 a od 14.00 - 18.00 v pokladni pred hlavným vchodom Tipsport Arény. Všetky zápasy sa hrajú zhodne vždy o 18:00 hod.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu