Petícia za záchranu Športovej haly prekročila hranicu 5000 podpisov


Foto: Petícia za záchranu Športovej haly prekročila hranicu 5000 podpisov Foto: ilustračné

Poslanec Mestského zastupiteľstva v Žiline Martin Kapitulík inicioval koncom minulého roka petíciu pod názvom Zachráňme korytnačku, ktorej cieľom bolo vyzbierať 10 000 podpisov. Následne ju plánoval, spolu s petičným výborom, zaslať trom najvyšším ústaným činiteľom. Aktuálne prekročila petícia polovicu cieľových podpisov, signatárov je už viac ako 5000.

„Žiadame Prezidenta Slovenskej republiky, Predsedu Národnej rady Slovenskej republiky a Predsedu Vlády Slovenskej republiky, aby vrámci svojich kompetencií urobili nevyhnutné kroky k zachráneniu Športovej haly na Bôriku, tzv. Korytnačky v Žiline,“ uvádza sa v petícii na stránke zachranmekorytnacku.sk. Pôvodne predpokladaný dátum ukončenia bol posledný februárový deň, termín však organizátori predĺžili do 1. mája.

Samotný poslanec dnes zverejnil video, v ktorom na znak vďaky vyliezol na strechu Športovej haly na Bôriku, odkiaľ poďakoval doterajším signatárom a zároveň vyzval ďalších, aby sa pridali.

ZDOLAL SOM KORYTNAČKU!

ZDOLAL SOM KORYTNAČKU, ABY SOM VÁM POĎAKOVAL! Stavil som sa, že keď získame 5000 podpisov, vyleziem hore a každému z Vás poďakujem. Nebolo mi všetko jedno, ale pre Vás som to dal. Poviem Vám, bol to úžasný zážitok. Veľké ďakujem za každý jeden podpis! www.zachranmekorytnacku.sk

Posted by Martin Kapitulík on 16. marec 2017




 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu