Vlci postúpili do play-off s historicky najlepším počtom bodov, Zvolen doma vyzvú už cez víkend


Foto: Vlci postúpili do play-off s historicky najlepším počtom bodov, Zvolen doma vyzvú už cez víkend

Aj napriek tomu, že hokejisti MsHK Žilina prehrali včerajší posledný zápas základnej časti proti Banskej Bystrici v predĺžení, dosiahli historicky najlepšie umiestnenie klubu po základnej časti. So ziskom 90 bodov sa tak Vlci prebojovali do play-off zo 4. priečky.

“Náročný program uplynulých dní sa podpísal aj na nedeľnom zápase. Remíza v riadnom hracom čase je zaslúžená, podvedomie u hráčov v predchádzajúcich dueloch hralo svoju úlohu a tlak z nich trochu opadol. Hoci sme v minulých zápasoch neboli úspešní, prehrali sme ich v koncovkách zápasov. Bodov sme mohli mať viac, ale v globále som spokojný nielen s bodom s Banskou Bystricou, ale aj so štvrtým miestom po základnej časti,“ uviedol v stanovisku tréner MsHK Žilina Milan Jančuška.

Vysoký bodový zisk po základnej časti je taktiež rekordný. „Je to veľká vec pre Žilinu, dosiahli sme najlepšie umiestnenie v novodobej histórii klubu a aj počtom získaných bodov sme utvorili rekord. Veľká vďaka patrí chalanom v tíme, teraz máme viac času na prípravu pred play off, bude priestor aj na oddych, aj na detailné zmapovanie hry Zvolena,” spresnil Jančuška.

Domáce zápasy play-off už cez víkend, cena vstupného je 6 eur


V 1.kole vyraďovacej časti súťaže vyzvú žilinskí hokejisti Zvolen, ktorý skončil na piatej priečke. Prvé dva domáce zápasy odohrajú Vlci už nadchádzajúci víkend, v sobotu aj nedeľu o 18:00 hod. na zimnom štadióne. Klub dnes zverejnil informácie ohľadom cien a predaja lístkov.

„Cena vstupného na prvé dva štvrťfinálové zápasy play-off sezóny 2016/2017 je 6€. Predpredaj lístkov bude od pondelka do piatka v čase od 8:00 do 15:00 na sekretariáte klubu. Majitelia permanentiek majú prednostnú rezerváciu na svoje miesta,“ uviedol pre klubový web športový riaditeľ Imre Valášek.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu