Na Hájiku a v centre mesta dnes prebehli policajné zásahy, jedného sa zúčastnili aj kukláči


Foto: Na Hájiku a v centre mesta dnes prebehli policajné zásahy, jedného sa zúčastnili aj kukláči
Galéria: 3 fotky

Čitatelia nás dnes informovali o dvoch policajných zásahoch, ktoré prebehli v Žiline. Prvý vykonali policajti ešte v skorých ranných hodinách na sídlisku Hájik. Informoval nás o tom obyvateľ sídliska, ktorý si všimol hliadky pred panelákom. „Na Jedlíkovej ulici stáli ráno okolo 5:15 hod. dve policajné autá a policajti zadržali 2 mladíkov,“ napísal čitateľ. Neskôr nás informoval, že miesto, na ktorom zásah prebiehal, je ohraničené policajnou páskou. „Poobede okolo 14:20 hod. už bola celá ulica opáskovaná policajnou páskou a prebiehalo tam nejaké vyšetrovanie,“ dodal.

Bližšie informácie o zásahu sme zisťovali aj priamo na žilinskej polícií, kde nám poskytli len krátke vyjadrenie, nakoľko stále prebieha vyšetrovanie. „K prípadu na Jedlíkovej ulici v Žiline môžeme povedať len toľko, že zatiaľ prebiehajú procesné úkony a bližšie informácie v tejto chvíli nie je možné poskytnúť. Akonáhle to dôkazná situácia dovolí, informácie poskytneme,“ informovala policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Kým sme však zisťovali aktuálne informácie o tomto prípade, informoval nás druhý čitateľ o policajnej razii na ulici Fraňa Mráza, ktorá sa nachádza len kúsok od centra mesta. „Na ulici Fraňa Mráza je práve veľká policajná razia. Je tam zásahovka, kukláči aj psovodi,“ uviedol.

Policajné zložky tam zasahovali v doobedňajších hodinách, v čase okolo 10:45 hod., pričom zásahu sa zúčastnili aj kukláči a psovodi. Podľa našich informácií mala raziu vykonať Národná kriminálna agentúra (NAKA) a celá akcia mala byť zameraná na odhalenie drogovej trestnej činnosti. Podobné akcie vykonávali policajti aj v iných okresoch na Slovensku.

Podľa predbežne získaných informácií by razia na ulici Fraňa Mráza mohla mať súvis so zásahom na sídlisku Hájik. Bližšie informácie zisťujeme a článok budeme aktualizovať.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu