Vandali kreslili po vchodových dverách na sídlisku Vlčince, zadržali ich mestskí policajti


Foto: Vandali kreslili po vchodových dverách na sídlisku Vlčince, zadržali ich mestskí policajti
Galéria: 2 fotky

Na sídlisku Vlčince úradovala skupinka osôb, ktorá si našla novú zábavku v podobe poškodzovania cudzieho majetku. Vandali poškodili vchodové dvere na panelákoch, na uliciach Martinská a Berlínska. Vyčíňajúca skupinka napísala rôzne nápisy a kresby na plastové a hliníkové dvere vo vchodoch. 

Podozrivú aktivitu vandalov si našťastie všimol niektorý z obyvateľov sídliska a zalarmoval mestskú políciu. Príslušníci sa okamžite dostavili na miesto a po krátkom pátraní zadržali niekoľko osôb. Podľa našich informácií sa mala jedna osoba ku skutku aj priznať.

Mestskí policajti prenechali prípad štátnej polícií, ktorá vyšetruje celú vec ako trestný čin poškodzovania cudzej veci. K udalosti sa vyjadril aj policajný hovorca Radko Moravčík.

„Môžeme potvrdiť, že prebieha vyšetrovanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci. V súčasnej dobe vykonávame všetky potrebné úkony za účelom objasnia skutku. Z uvedeného dôvodu nie je možné k prípadu uviesť viac informácií.“

Nápisy a kresby boli zdokumentované políciou a správcovia vchodov ich tak postupne mohli odstrániť. Bližšie informácie sa pokúsime získať po skončení vyšetrovania.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu