Sagan opäť zabával, najskôr odpoveďami na otázky, neskôr v štúdiu


Foto: Sagan opäť zabával, najskôr odpoveďami na otázky, neskôr v štúdiu

V súčasnosti asi najväčšia hviezda svetovej cyklistiky a rodák zo Žiliny Peter Sagan nesklamal ani v tejto sezóne a odštartoval ju vo vtipnom duchu. Najskôr pobavil fanúšikov v televízii uvoľneným interview, následne žartoval ja v štúdiu. Sagan s vynoveným imidžom vo forme brady tak predznamenal, že aj tento ročník bude jedným z hlavných lákadiel svetovej cyklistiky.

V poetapovom rozhovore bol zjavne spokojný, ako uviedol, nemôže stále víťaziť. Po tom, ako sa ho redaktor spýtal na zdravotné problémy, o ktorých ho mali informovať tesne pred rozhovorom, sa Sagan tváril prekvapene. Keď spresnil, že malo ísť o problém so žalúdkom, hviezda svetovej cyklistiky vtipne poznamenala, že na toaletu chodí predsa každý, nie? Ako dodal, žiadny zdravotný problém nemal.



Neskôr v štúdiu spôsobil vtipný rozruch po tom, ako si spustil stoličku až úplne dole a so zalomenými rukami počúval jeho víťazného kolegu. Peter Sagan a Michael Kolář z tímu Bora Hansgrohe aktuálne pretekajú na dnešnej klasike - 69. ročníku podujatia Kuurne - Brusel - Kuurne.

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu