Zlodeji áut opäť úradovali, na Hlinách v noci zmizol strieborný Volkswagen Passat


Foto: Zlodeji áut opäť úradovali, na Hlinách v noci zmizol strieborný Volkswagen Passat Foto: ilustračné / wikipedia.org

Obyvatelia žilinských sídlisk si už mysleli, že sa situácia s vykrádačmi či zlodejmi áut konečne upokojila. Posledná noc však ukázala opak a zlodeji znova úradovali na sídlisku Hliny. Neznámy páchateľ, alebo páchatelia odcudzili osobné motorové vozidlo Volkswagen Passat striebornej farby, s rokom výroby 2013. 

Auto parkovalo na parkovisku hotela, na ulici Hlinská v Žiline, a k jeho odcudzeniu došlo v noci z utorka 21. februára na stredu 22. februára 2017. Podľa získaných informácií nebol majiteľom auta žilinčan, ale osoba z Oravy. Predbežná škoda sa odhaduje na viac ako 10 000 eur.

Obyvatelia sídlisk by mali byť ostražití. V prípade, ak spozorujú podozrivé osoby, ktoré sa pohybujú po parkoviskách a obzerajú si autá, mali by bezprostredne kontaktovať políciu. 


Najčastejšie sa kradnú v našom meste autá značky Škoda Octavia, predovšetkým s motormi TDI, potom nasleduje Škoda Rapid, Volkswagen Passat, a ďalšie rozšírené značky ako Audi a podobne. Najčastejšie zlodeji kradnú ráno - a to medzi 03:00 a 05.00 hod., kedy ľudia najtvrdšie spia.

Buďte aj vy viac všímaví, strážte si vaše autá a sledujte, či sa niekto “náhodne” v noci nepohybuje práve na vašej ulici.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu