Hokejisti MsHK Žilina si nedeľným víťazstvom poistili Play-off Tipsport extraligy


Foto: Hokejisti MsHK Žilina si nedeľným víťazstvom poistili Play-off Tipsport extraligy

Najvyššia hokejova liga sa blíži ku koncu, a sedem kôl pred koncom je jasné, že do vyraďovacej fázy zasiahnu aj žilinskí Vlci. Vďaka neďelňajšiemu víťazstvu proti Novým Zámkom, o ktorom rozhodol v druhej minúte predĺženie Radim Hruška, sa hokejisti MsHK Žilina stali štvrtým istým účastníkom play off.

K Banskej Bystrici, Nitre a Košiciam zaradil Vlkov náskok 22 bodov pred deviatym Trenčínom, vo zvyšných zápasoch základnej časti je možné pozbierať už len 21 boodv. Aktuálne štvrtá Žilina si chce udržať čo najvýhodnejšiu pozíciu pred vyraďovacou fázou, tá by nemala ujsť ani Popradu, Zvolenu a Martinu. O poslednú miestenku budú pravdedpodobne medzi sebou bojovať hokejisti Trenčína a Nových Zámkov.

„Pred sebou máme dostatok zápasov na to, aby sme si pozíciu, na ktorej sme, udržali,“ uviedol tréner MsHK Žilina Milan Jančuška. Koniec základnej časti Tipsport ligy 2016/2017 je v nedeľu 12. marca, kedy tímy odohrajú 54. kolo. Najbližšie sa MsHK Žilina predstaví doma v nedeľu o 15:00 hod. proti Zvolenu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu