Súťaž o pohár primátora mesta Žilina - Lukostrelecký pretek s účasťou olympionika z OH v RIU 2016


Foto: Súťaž o pohár primátora mesta Žilina - Lukostrelecký pretek s účasťou olympionika z OH v RIU 2016

Žilinská halová - Pohár primátora mesta Žilina

Pretek sa uskutoční dňa 18.2.2017 (začiatok cca o 08:30 hod.) v priestoroch telocvične Hotela Bôrik v Žiline. Očakáva sa účasť cca 130 strelcov z celého Slovenska, vrátane skoro celého predsedníctva Slovenského lukostreleckého zväzu, ako i minimálne jedného olympionika z OH v RIU 2016 Borisa Baláža, ktorý už vo svojich 18 rokoch sa prebojoval na takéto vrcholové podujatie.

Lukostrelecký klub REFLEX Žilina sa prioritne zameriava na podporu záujmu detí, mládeže a rodiny o športovú a rekreačnú lukostreľbu, terčovú a 3D lukostreľbu (na makety zvierat). Od svojich začiatkov sa LK Reflex venuje tiež činnosti hlavne s mladými strelcami a talentami a snaží sa tiež zapojiť aj ich rodičov, pretože ich podpora je pre každého mladého športovca nevyhnutná. 

Informácie o preteku: https://drive.google.com/file/d/0B51XggcL3tMDZ05GeVJSbXJ3YW8/view


Okrem pravidelných tréningov a krúžkovej činnosti na ZŠ Lichardova sa z vyše 50 členov klubu 30 pravidelne zúčastňuje pretekov organizovaných lukostreleckými zväzmi nielen na SR. Za dva roky pôsobenia klubu majú mnohí za sebou i medailové umiestnenia na pretekoch v 3D lukostreľbe (v juniorskej kategórii máme dokonca zlato z Majstrovstiev SR 2015  a bronz z MSR 2016), v halovej lukostreľbe sa našim členom podarilo v r.2015 na MSR vybojovať 1. miesto v družstvách a 2. miesto v kategórii mužov, či v terčovej lukostreľbe.

Minulý rok na tieto úspech nadviazali: 3.miesto v zimnom kole Slovenského pohára v kategórii starší žiaci, 4.miesto v kategórii mladší žiaci, 3.miesto v zimnej lige v 3D lukostreľbe v juniorskej kategórii.

Miesto: -
Dátum: 18.02.2017 - 08:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu