Po parkovisku v žilinskom Auparku sa valil hustý dym, išlo o poruchu na staršom aute


Foto: Po parkovisku v žilinskom Auparku sa valil hustý dym, išlo o poruchu na staršom aute

V utorok sa na nás obrátili viacerí čitatelia s otázkami, čo sa deje v žilinskom Auparku. V čase okolo 9:30 hod. sa mal totiž priestormi parkoviska a časti obchodného centra, valiť pomerne hustý dym. Mnohí zostali zaskočení a nevedeli, čo sa deje, preto radšej priestory okamžite opustili.

Zistili sme však, že nešlo o žiadnu nebezpečnú ani život ohrozujúcu situáciu, ale len o poruchu na staršom vozidle jedného zo zákazníkov. Pre poruchu na aute došlo k zadymeniu parkoviska, ktoré sa prevádzkoví pracovníci snažili okamžite odstrániť a preto zabezpečili intenzívnejšie odvetrávanie. 


Obchodné centrum Aupark Žilina sa zákazníkom ospravedlňuje

„Silné zadymenie parkoviska spôsobila porucha na staršom automobile nášho zákazníka. Priestory boli okamžite intenzívnejšie odvetrávané a zadymenie bolo odstránené v čo najkratšom čase. Ospravedlňujeme sa našim zákazníkom za znížený komfort nakupovania počas ich návštevy, Aupark Shopping Center.“

Podobný prípad sa stal v podzemných garážach pred necelým rokom. Vtedy však došlo k požiaru, pri ktorom museli zasahovať aj žilinskí hasiči. Tí dorazili na miesto, vzhľadom na blízkosť miesta požiaru, v krátkom čase a požiar zlikvidovali. K žiadnym väčším škodám vtedy nedošlo a taktiež sa nikto nezranil.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu