Do kín CINEMAX prichádza PÄŤDESIAT ODTIEŇOV TEMNOTY, zapojte sa do súťaže o 2 lístky!


Foto: Do kín CINEMAX prichádza PÄŤDESIAT ODTIEŇOV TEMNOTY, zapojte sa do súťaže o 2 lístky!

Jamie Dornan a Dakota Johnson sa vracajú ako Christian Grey a Anastasia Steeleová v Päťdesiatich odtieňoch temnoty - druhej kapitole milostného príbehu, ktorý vychádza z celosvetového knižného fenoménu. Začínať bude presne tam, kde skončil jeho predchodca, teda film, ktorý celosvetovo zarobil viac ako 560 miliónov dolárov. Už na Valentína 2017 sa budete môcť ponoriť do príbehu, ktorý bude ešte o odtieň temnejší…


Odmietnutý Christian Grey sa pokúsi presvedčiť Anastasiu, aby obnovili ich vzťah. Tá súhlasí, avšak len pod podmienkou, že sa zmenia pravidlá, na ktorých doteraz ich vzťah fungoval. Vo chvíli, keď sa medzi nimi začne obnovovať dôvera a do ich spolunažívania sa vráti stabilita, začnú sa okolo nich motať temné tiene z Christianovej minulosti. Ich cieľom je zničiť spoločnú budúcnosť páru.

Spolu s Jamiem Dornanom a Dakotou Johnson sa vracajú aj oscarová Marcia Gay Harden, Eloise Mumford, Victor Rasuk, Luke Grimes, Jennifer Ehle, Rita Ora a Max Martini. V pokračovaní sa k nim pripojí oscarová Kim Basinger.

Päťdesiat odtieňov temnoty režíruje James Foley pod starostlivým dohľadom autorky predlohy E. L. James.


Viac informácií o filme nájdete na stránkach CINEMAX - http://www.cine-max.sk/1613/filmy/pripravujeme/p%C3%84tdesiat-odtienov-temnoty

Film si môžete pozrieť v kine CINEMAX Žilina už od 9. februára 2017. Ďalšie premietacie časy nájdete v našom programe kín https://www.zilinak.sk/program-kin.


Súťaž o 2 lístky!

Súťaž o 2 lístky na ľubovoľné premietanie filmu Päťdesiat odtieňov temnoty - do 28.2.2017. Pre zapojenie do súťaže stačí verejne zdieľať tento príspevok a ste v hre. Žrebujeme 14.februára o 12:00 hod.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu