Hokejisti MsHK Žilina dnes nastúpia doma proti Popradu v ďalšej špeciálnej edícii dresov


Foto: Hokejisti MsHK Žilina dnes nastúpia doma proti Popradu v ďalšej špeciálnej edícii dresov

MsHK Žilina pokračuje v podpore charity aj dnešným zápasom, v ktorom si hráči na ľade oblečú ďalšiu špeciálnu edíciu dresov. Po úspešnej dražbe edície s motívom majstra sveta Petra Sagana sa dnes Vlci predstavia v sade dresov s ružovou farbou, ktorá takisto poputuje do dražby.

Výťažok z dražby bude smerovaný na podporu Ligy proti Rakovine aj Žilinskej fakultnej nemocnice. „Týmto krokom chceme podporiť organizáciu Liga proti rakovine Slovenskej republiky ako aj FNsP v Žiline,“ spresnil marketingový manažér Patrik Martaus.

Hokejisti predvádzajú atraktívny hokej, od februára podporujú aj UNICEF

Žilinský hokejový klub navyše začiatkom mesiaca ohlásil úspešné uzatvorenú spoluprácu s UNICEF-om, vďaka ktorej pôjde časť z každej vstupenky priamo na konto UNICEF. Podporu organizácii vyjadrujú hráči aj nosením nálepky s jej logom na prilbe.

“Vážime si, že môžeme byť súčasťou tejto organizácie. Rokovania až po podpis zmluvy trvali vyše pol roka. Z každého predaného lístka poputuje určitá časť na konto UNICEF a hráči od zápasu s Martinom budú nosiť na prilbách logo UNICEF Slovensko,” uviedol pre klubový web marketingový manažér MsHK DOXXbet Žilina Patrik Martaus.

V tabuľke sa Vlci nachádzajú na pohodlnej štvrtej priečke s náskokom 9 bodov práve pred dnešným súperom z Popradu. Naposledy sa v piatok postarali o prekvapenie kola, keď otočili zápas v Košiciach, a na domácom ľade tak zdolali minuloročného víťaza základnej časti.

Zápas MsHK DoxxBett Žilina - HK Poprad začína dnes o 17:00 v Tipsport Aréne v Žiline, lístky si môžete zakúpiť na https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=74022


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu