Štýlová Electro Swing Fever sa vracia do Žiliny už 10. februára v EMÓCIA klube


Foto: Štýlová Electro Swing Fever sa vracia do Žiliny už 10. februára v EMÓCIA klube

Nechajte sa uniesť vírom tanca a atmosférou zlatej éry swingu. Štýlová Electro Swing Fever sa vracia do Žiliny už 10. februára.Vystúpia na nej skvelí DJs z Electro Swing Bohemia: DJ Papa Django, Swing Thing ~ DJ, DJ Swing Garden a DayD.


Swing Thing & Papa Django (SK, Electro Swing Bohemia)
Špičkoví performeri, precízni selektori a prvotriedni elegáni. Zrejme najvyhľadávanejší electro-swingoví DJs v našich končinách, ktorých vystúpenie si už užili nielen fanúšikovia po celej Európe, ale aj vo vzdialenom Mexiku či Japonsku. Stretli se tiež na jednom pódiu s hudobnými esami ako The Parov Stelar Band, Movits, Postmodern Jukebox a Alice Francis.
www.swingthing.sk
www.papadjango.sk

Swing Garden (CZ, Electro Swing Bohemia)
Statný dlháň s jemnou dušou a trakmi na správnom mieste. Jeho DJské sety vás chytia a nepustia. Servíruje svojrázne a hravé mixy tradičného jazzu, swingu a rock’n'rollu s prechodom k modernému electro-swingu, funky a latino. Keď zahrá Swing Garden, nohy sa vám samé rozbehnú po parkete!
www.facebook.com/DjSwingGarden

DayD (SK, Electro Swing Bohemia)
Žilinský DJ s originálnym rukopisom vo svojích setoch s prehľadom kombinuje známe melódie legendárnych jazzových bigbandov so súčasnou elektronickou tanečnou hudbou. Jeho doménou je čaro okamihu – k setom si rád pozýva hudobníkov, s ktorými naživo improvizuje a vznikajú tak neopakovateľné electro-swingové kompilácie.
www.facebook.com/djdayd/
www.soundcloud.com/emocia

Live saxophone Tomáš El Checo Průša



Viac o akcii - https://www.facebook.com/events/403350320001744


 

Miesto: -
Dátum: 10.02.2017 - 13:14



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu