Dámsky kabaret 4Ladies rozpáli Dom odborov v Žiline už 16. februára 2017


Foto: Dámsky kabaret 4Ladies rozpáli Dom odborov v Žiline už 16. februára 2017

Dámy, dali by ste si niečo chrumkavé? Čo sa dobre počúva a ešte lepšie sa na to pozerá? A zároveň to má aj jemne šteklivý podtón? Potom túto šou rozhodne nesmiete vynechať! Vystupujú pod menom 4Ladies, a ak vám neunikla tohoročná edícia Česko Slovensko má talent, určite viete o kom je reč. Pätica vyšportovaných tanečníkov síce napokon nevyhrala, ale dojem nepochybne zanechala. Minimálne u ženskej časti publika.

Toto medzinárodné zoskupenie totiž prinieslo niečo, čo súťažiaci len tak bežne neponúkajú. Originálne spojenie spevu, tanca a sexi striptízu, zabalené do profesionálnej a estetickej šou. Ako hovoria samotní členovia 4Ladies – je to „full package“, teda všetko v jednom a navyše, elegantne zabalené.



Celý projekt sa začal s cieľom vytvoriť niečo unikátne, spraviť šou, ktorá by bola pekná, originálna a nebol by to len obyčajný prvoplánový striptíz. Talentovaní mladíci dali hlavy dokopy, vyhrnuli si rukávy, (či lepšie povedané vyzliekli tričká) a spravili šou, ktorá pripomína známeho filmového striptéra Magic Mika.



No a keď je reč o vyzliekaní … milé dámy, vulgárny striptíz v štýle „všetko pôjde dolu“, určite nečakajte. Chalani to majú pekne premyslené – ukážu toho tak akurát. Celkom všetko teda neuvidíte, no čo je zaručené – túto šou si užijete. O zvyšok predstavenia sa totiž postarajú skvelé tanečné čísla, doplnené prvkami akrobacie a sexi kostýmami.  A čerešnička na torte? Tou bude nepochybne charizmatický spevák Lil C, s čokoládovou pleťou a černošským hlasom, ktorý nenechal chladným ani pánsku časť poroty ČSMT.


4Ladies rozpália žilinský Dom odborov 16. februára 2017 o 19.00, no dámy, mali by ste sa poponáhľať. Po týchto lístkoch sa určite len tak zapráši!

Lístky môžete zakúpiť v sieti Ticketportal na tomto odkaze - https://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=1460078



Miesto: -
Dátum: 16.02.2017 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu