Pri nehode policajného vozidla na Kamennej ceste sa nikto nezranil, nebol zistený ani alkohol


Foto: Pri nehode policajného vozidla na Kamennej ceste sa nikto nezranil, nebol zistený ani alkohol
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook Dopravný servis

V skupine Dopravný servis - okres Žilina zverejnil jeden z jej členov fotografiu policajného vozidla, s ktorým vodička havarovala na moste na Kamennej ulici v Žiline. Viacerí členovia skupiny sa k nehode príslušníčky policajného zboru vyjadrovali nelichotivo s otázkou na to, či bude situácia riadne vyšetrená.


O informácie sme preto požiadali priamo políciu, ktorá prípad eviduje ako každú inú škodovú udalosť. Akékoľvek podozrenie z netransparentnosti nie je na mieste.

„V stredu 11. januára po ôsmej hodine ráno došlo na miestnej komunikácii v Žiline ku škodovej udalosti služobného motorového vozidla Kiaa ceed, ktoré viedla 28 ročná policajtka. U vodičky alkohol vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. Pri škodovej udalosti k zraneniu osôb nedošlo. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 1.100.-€,“ uviedol k udalosti policajný hovorca Radko Moravčík.

„Prispôsobil vodič jazdu stavu vozovky? Fúkal pán Policajt na mieste nehody?“ pýtal sa člen skupiny Marcel. Ako spresnil policajný hovorca, situáciu prejedná príslušný orgán. „V súvislosti s touto udalosťou bude vec podozrenia zo spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky odovzdaná v zmysle zákona o priestupkoch na prejednanie príslušnému orgánu,“ uzavrel Moravčík.

Aj príslušníci policajného zboru sú ľudia, rovnako im sa môže stať škodová udalosť alebo dopravná nehoda. Obzvlášť v tomto počasí je nutné zbystriť pozornosť a zvýšiť opatrnosť, ktorej na cestách nikdy nie je dosť.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu