Majiteľa strateného psíka a útulok sa nedarí vzájomne nakontaktovať, zviera sa našlo sa v Rosine


Foto: Majiteľa strateného psíka a útulok sa nedarí vzájomne nakontaktovať, zviera sa našlo sa v Rosine

Občianske združenie Tul/k/áčik, ktoré sa stará o opustené a stratené zvieratká, prosí o pomoc pri hľadaní majiteľa psíka. Ten sa stratil v Rosine, nie je zanedbaný, a podľa informácií združenia ho práve v Rosine niekto hľadal. Dotyčná osoba však na seba nezanechala telefonický kontakt, a tak je nemožné nadviazať spojenie s potenciálnym majiteľom.

Rosina a okolité dediny z okresu Žilina. Opäť prosíme všetkých z okolia o zdieľanie. Stále sa hľadá majiteľ tohto psíka - pravdepodobne mix cane corso. Psík nie je zanedbaný, je pekne osvalený, veľmi priateľský. Dostali sme info, že v Rosine ho už 2x niekto hľadal, žial nenechal na seba tel. číslo,“ uvádza OZ Tul/k/áčik na svojom profile.

Zviera je bez čipu, našlo sa na ceste v blízkosti bývalého družstva. „Psík nemá čip, obecný úrad sme informovali, vylepili sme letáčiky. Okrem informácii od dvoch ľudí, že psíka niekto hľadal, však nemáme stále žiadne nové info. Psíka nikto nepozná, našiel sa v sobotu večer na ceste pri areáli bývalého družstva v Rosine. Dlhšie ležal na jednom mieste, bol vystrašený, uzimený, ma papuľke mal cencúle,“ spresňuje popis nájdenia OZ s tým, že psík nemal ani obojok.

V prípade, že viete bližšie informácie, kontaktujte útulok na telefónnom čísle 0902 091 164 alebo správou na stránke https://www.facebook.com/tulkacik.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu