Čitateľka stratila obrúčku pol roka po svadbe, pravdepodobne niekde v okolí železničnej polikliniky


Foto: Čitateľka stratila obrúčku pol roka po svadbe, pravdepodobne niekde v okolí železničnej polikliniky Foto: čitateľka

S prosbou o pomoc sa na nás obrátila čitateľka Jana, ktorá nedopatrením prišla o svadobnú obrúčku. Na šperku z bieleho zlata sú vygravírované mená mladomanželov a dátum svadby, ktorá sa konala v júli minulého roka. S najväčšou pravdepodobnosťou o ňu čitateľka prišla pri tom, ako si dávala dole rukavicu v blízkosti železničnej stanice alebo na sídlisku Solinky.

„Ak by sa náhodou ozval niekto, kto našiel obrúčku z bieleho zlata s 3 vsadenými kamienkami a vygravírovanými menami Janka a Peťko 15.7.2016, tak je moja. V sobotu som ju stratila, predpokladám, že na chodníku oproti železničnej poliklinike alebo ešte na Dubovej ulici na Solinkách,“ uviedla čitateľka Jana.

Ak by ste zahliadli obrúčku v snehu, odovzdajte ju na polícii, prípadne nám napíšte do redakcie. „Naposledy som ju mala o 15:40 hod. doma, potom som si pred panelákovými dvermi nasadzovala rukavice a už vtedy neviem, či tam ešte bola. Okolo 16:20 hod. som musela zavolať na chodníku oproti železničnej poliklinike, dala som si dole rukavicu a myslím, že práve vtedy mi mohla vypadnúť,“ spresňuje čitateľka.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu