Žilinskí futbalisti aj hokejisti dnes nadelili súperom zhodne po 7 gólov


Foto: Žilinskí futbalisti aj hokejisti dnes nadelili súperom zhodne po 7 gólov Foto: ilustračné - facebook MsHK Žilina

Fantastický športový záver víkendu si mohli dnes vychutnať Žilinčania, ktorí sa rozhodli zavítať aspoň na jedno zo stretnutí MŠK Žilina - MFK Zemplín Michalovce a MsHK Žilina – HC Mikron Nové Zámky. Futbalový zápas mal výkop o 15:00 hod. na Štadióne pod Dubňom a Šošoni v ňom rozstrieľali Michalovce 7:1.

Zakončili tak jednu z vôbec najúspešnejších polsezón, počas ktorej zaznamenali 50 bodov so skóre 50:12. Futbalisti prezimujú na prvej priečke, Filip Hlohovský navyše, aj vďaka dnešným dvom gólom, prezimuje s pohodlným náskokom 4 gólov na prvej priečke strelcov ligy. Počas zimnej časti ich stihol nastrieľať 14. Na druhej priečke je pritom jeho prenasledovateľom opäť Žilinčan - Michal Škvarka.

Rekordy sú nato, aby sa prekonávali. Prekonávame ich spolu. Bilancia po jeseni: 50 bodov! 55 gólov!

Posted by MŠK Žilina on 11. december 2016


Druhú gólovú nádielku rozdali pre zmenu Žilinskí Vlci, ktorí poslali domov Novozámočanov tiež so siedmimi gólmi. Zápas v Tipsport aréne začínal o 18:00 a o góly sa postupne postarali Hovorka, Švihálek, Stupka, Jurík, Novotný, Švec a Konečný.

Žilinskí hokejisti sa po dnešnej priečke nachádzajú na 4. mieste, najbližšie sa doma predstavia 22. decembra o 18:00 hod. proti hokejistom HKM Zvolen.



V Žiline sa dnes rozdávali sedmičky. Futbalisti nadelili sedem gólov Michalovciam a my sme rovnaký počet nadelili Novým Zámkom. Však čo sme my horší ako futbalisti? :) Ďakujeme za podporu a veríme, že nás prídete povzbudiť v hojnejšom počte!

Posted by MsHK Žilina on 11. december 2016


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu