Chcete to poriadne odpáliť na Silvestra? Vieme, kde v Žiline zoženiete to pravé


Foto: Chcete to poriadne odpáliť na Silvestra? Vieme, kde v Žiline zoženiete to pravé
Galéria: 4 fotky

Ak patríte aj vy k fanúšikom pyrotechnických a svetelných efektov, ktoré patria k oslave príchodu nového roka, potom určite premýšľate, kde nakúpiť kvalitnú zábavnú pyrotechniku, ktorou túto udalosť patrične oslávite.

So širokým sortimentom pre všetkých nadšencov prichádza novootvorená predajňa Bombers, ktorá sa nachádza v Living centre na Solinkách. Jej skúsený personál vám pomôže nájsť to práve presne podľa toho, čo potrebujete. Máte radšej zvukové, alebo svetelné efekty? Hľadáte veľkolepé kompakty, ktoré stačí odpáliť raz a môžete si užívať divadlo na nebi?

V ponuke nájdete rakety, rímske sviece, petardy, dymovnice, fontány či detskú pyrotechniku. Na konzervatínejšie oslávenie v kruhu rodiny nechýbajú samozrejme ani prskavky.


Tím Bombers pre vás pripravil SÚŤAŽ NA PREDAJNI, kde pri každom nákupe nad 20€ budete zaradení do súťaže o tieto hodnotné ceny a navyše získavate nálepku DumBum.



V súťaži sa hrá o Big Mix rocket - Mix exkluzívnych najväčších rakiet na trhu, 130 ranový kompakt Bubble Man alebo Mix petárd - Megatron, Bomb Bon, Mini DumBum a Mini Bomb.

Mapa predajne Bombers - Pyrotechnika Žilina na Solinkách




 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok