Hľadáte vhodný darček na Vianoce? Odporúčame darčekový poukaz na laser game v Grid Laser Aréne


Foto: Hľadáte vhodný darček na Vianoce? Odporúčame darčekový poukaz na laser game v Grid Laser Aréne
Galéria: 5 fotiek

Blíži sa čas Vianoc a mnohí ešte stále hľadajú ten správny darček pre svojich blízkych. Ak patríte medzi tých, ktorí sa ešte stále nerozhodli, čo zabalia pod stromček, máme pre vás tip. Univerzálny darček, ktorým potešíte nielen deti a mužov, ale aj ženy, môže byť práve darčekový poukaz na hru zvanú laser game. Neviete o čo ide? Čítajte ďalej.

V auguste 2015 v Žiline otvorila prvý krát svoje brány najmodernejšia Laser Aréna na Slovensku, ktorá sa svojou veľkosťou a vybavením radí medzi to najlepšie v strednej Európe. Len pár minút od centra mesta si mnohí Žilinčania chodia pravidelne zahrať “Lasertag”. 

Lasertag je zábava a šport zároveň

Medzi výhody laser game patrí fakt, že hráči počas zábavy zároveň športujú. V stanovenom čase sa snažia zastreliť ostatných protihráčov. Vďaka vhodne navrhnutej ploche ide o adrenalín od prvej minúty až do konca. Laserové lúče sú bezpečné a tak je hra vhodná pre malé deti, alebo celú rodinu či partiu kamarátov. Zásah nebolí, pretože sa jedná len o laserový lúč, ktorého zásah sníma vesta. Tú má každý hráč počas celej hry na sebe.

Nikomu nehrozia modriny alebo nič podobné. Vďaka tomu hrajú hry všetky vekové kategórie - od detí až po dôchodcov. Celkový zážitok dokonale dopĺňa hudba, ktorú si môžu vybrať hráči z ponuky. Vypichnúť treba aj herné módy, pri ktorých sa hrá v úplnej tme, alebo s použitím skutočne hustej hmly. Laser game je skvelou aktivitou, pri ktorej sa zaručene zabavíte. Venovať darčekový kupón na Vianoce preto nie je zlý nápad.

Viac informácií získate priamo na webe http://www.gridlaserarena.sk/arena/ alebo na Facebooku.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok