Máš IČO? Nové vozidlá Opel v Autotip Žilina teraz podstatne výhodnejšie


Foto: Máš IČO? Nové vozidlá Opel v Autotip Žilina teraz podstatne výhodnejšie

Žilinský predajca vozidiel Opel, Autotip Žilina, spustil koncom aktuálneho roka kampaň s názvom „Máš IČO?“, ktorá je zameraná na všetkých podnikateľov a živnostníkov. V praxi to znamená, že všetky podnikateľské subjekty môžu získať počas najbližších týždňov zaujímavé bonusy a výhody.

Vďaka vášmu IČO môžete len do konca roka využiť atraktívne benefity ako napríklad bonus na všetky ponúkané vozidlá až do výšky 25%, extra výhodný prenájom cez operatívne financovanie či úsporu s Fair servisom a klubovou kartou VIP.



Autotip vám navyše poskytne ďalšiu podporu pre vašu činnosť tak, aby ste sa naplno mohli venovať hlavnej činnosti vášho podnikania. Poskytnúť kompletné informácie o zvýhodnenej akcii Máš IČO? je pripravený tím odborníkov, ktorí vám ochotne poradia a pomôžu pri návšteve Žilinského zastúpenia značky Opel na ulici Vysokoškolákov v Žiline.

Nemáte IČO? Nevadí. Aj pre všetkých ostatných, ktorí si zvýhodnenie Máš IČO nemôžu uplatniť, sú prichystané predvádzacie či ojazdené vozidlá so skvelým zvýhodnením. Tie si môžete prísť nielen pozrieť, ale rovno aj vyskúšať.

Príďte sa osobne presvedčiť že nový Opel sa teraz skutočne oplatí. Na vašu návštevu sa teší tím Autotip spol. s.r.o.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu