Pri nehode na Šibeniciach vyhasol život ženy, muža s dieťaťom previezli do nemocnice


Foto: Pri nehode na Šibeniciach vyhasol život ženy, muža s dieťaťom previezli do nemocnice
Galéria: 7 fotiek

Vo štvrtok 24.11.2016 po ôsmej hodine ráno boli vyslaní hasiči, polícia a 4 posádky záchrannej služby k dopravnej nehode na štátnej ceste I/18 Pri Žiline - výpadovka z mesta Žilina smer Martin. Po príjazde na miesto udalosti bolo zistené, že došlo k zrážke nákladného vozidla - kamióna s osobným motorovým vozidlom, pričom v dôsledku dopravnej nehody došlo k zraneniu až troch osôb, z toho jedno bolo dieťa.

Cesta bola v dôsledku nehody neprejazdná. Hasiči asistovali záchrannej zdravotnej službe (ZZS) pri oživovaní mladej ženy a pri naložení zraneného muža do vozidla ZZS. V aute sa nachádzalo aj dieťa vo veku asi 9 mesiacov, ktoré bolo zranené len ľahko. Napriek vynaloženiu všetkej námahy záchranných zložiek sa 29-ročnú ženu (Ľubicu B.) nepodarilo oživiť.


Hasiči zabezpečili osobné motorové vozidlo proti vzniku požiaru, uniknuté prevádzkové kvapaliny odstránili pomocou sorbentu a pomohli pri sprejazdnení komunikácie.

K prípadu sa vyjadrila aj policajná hovorkyňa Jana Balogová.

30-ročný vodič jazdiaci na vozidle Honda Accord v smere Martin - Žilina z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s oproti idúcim nákladným vozidlom Iveco, ktoré viedol 44-ročný vodič. Pri dopravnej nehode na mieste vyhasol život 29-ročnej spolujazdkyne sediacej na zadnom sedadle vo vozidle Honda. Vodič Hondy utrpel zranenia presne nezisteného rozsahu a bol prevezený do nemocnice. Vodič nákladného auta vyviazol bez zranení, dychová skúška u neho požitie alkoholických nápojov nepotvrdila. U vodiča osobného vozidla bol nariadený odber krvi. Hmotná škoda na vozidlách je odhadnutá na cca 10.000,-€. Prípad prevzal vyšetrovateľ. Okolnosti dopravnej nehody sú naďalej predmetom vyšetrovania.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu