Na Šibeniciach došlo k čelnej zrážke kamióna a osobného auta. V aute sedelo malé dieťa


Foto: Na Šibeniciach došlo k čelnej zrážke kamióna a osobného auta. V aute sedelo malé dieťa
Galéria: 3 fotky
Foto: E. Matušíková

Krajské operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Žiline informovalo o dopravnej nehode osobného auta značky Honda Accord, ktoré sa malo čelne zraziť s kamiónom. K nehode došlo na ceste I/18 pri Šibeniciach v čase okolo 08:00 hod. Na miesto okamžite vyrážali všetky záchranné zložky. Po nehode zostali v osobnom vozidle zakliesnené osoby, ktoré museli hasiči vyslobodiť. 

Čitatelia nám hlásili, že pri nehode zasahujú až 4 záchranky a 2 hasičské autá. V osobnom aute sa nachádzali dve dospelé osoby a jedno dieťa. Jednu dospelú osobu museli záchranári resuscitovať, druhá osoba a malé dieťa boli prevezení do nemocnice v Žiline.

Cesta je neprejazdná v oboch smeroch a to aj v týchto chvíľach. Doprava v Žiline kolabuje na všetkých hlavných ťahoch a pod Strečnom. Zdržania sa pohybujú v časoch viac ako 1 hodina. V kolónach došlo tiež k malým nehodám, ktoré hlásite na estakáde, Nemocničnej ulici a pod Strečnom. Polícia odkláňa dopravu na križovatke Košická - cesta je uzatvorená.


Aktualizácia 10:15 hod.

Podľa vašich informácií sa na miesto dostavila pohrebná služba. Záchranári pravdepodobne už nedokázali zranenej osobe pomôcť.

Podľa informácií TV JOJ sedela žena na zadnom sedadle a bola pripútaná, rovnako ako dieťa v autosedačke. Ťažko sa zranil aj vodič osobného auta, vodič nákladiaku sa nezranil.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu